Tradicionalni susret “Nitko ne smije biti sam” okupio oko tri stotine umirovljenika /FOTOGALERIJA/

Autor: pozega.hr

POŽEGA – U organizaciji Grada Požege i ove je godine održan susret „Nitko ne smije biti sam“ koji je okupio osobe starije od 70 godina koje su ostale bez supružnika. Uz ručak, darove i prigodni glazbeni program u izvedbi Tamburaškoga sastava „Zlatna dolina”, tristotinjak osoba provelo je ugodno poslijepodne u druženju s prijateljima i poznanicima.

Uz domaćina susreta, gradonačelnika Darka Puljašića na druženju su bili i njegovi zamjenici Mario Pilon i Ferdinand Troha. Prvi čovjek Požege istaknuo je kako će Grad i dalje pomagati ljudima starije životne dobi te im biti na usluzi.

 – Grad Požega uvijek misli na svoju zlatnu generaciju, vas koji ste nas zadužili da danas možemo ovako lijepo i kvalitetno živjeti. Uz druženje, pripremili smo i mali poklon svakom od vas, a nadamo se kako će u idućim godinama, kako bude naš grad napredovao, pokloni biti i veći i bolji. Na nama je da radimo i razvijamo ga, baš kako ste i vi radili po 30 i 40 godina u požeškim poduzećima i ustanovama. Hvala vam svima što ste došli, jer ovo je mjesec ljubavi, dobrote i zajedništva. – rekao je gradonačelnik Puljašić.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek