TRADICIONALNI ROCK KAMP U POLJANSKOJ: Dobar provod pod Papukom uz „Ritam band“ i „Dark ages“ za ljubitelje starog dobrog zvuka i gastroponudu

Autor: Jelenko Topić

blankPOLJANSKA –  Ove subote 19. kolovoza uvečer od 20 sati u dvorištu Društvenog doma u Poljanskoj održava se tradicionalni „Rock kamp Poljanska 2017.“ koji će imati niz zanimljivosti i iznenađenja. Ovime se nastavlja tradicija organiziranja ovakvih priredbi u veličkom kraju.

Pokrovitelj priredbe je Turistička zajednica općine Velika, a potporu su dali brojni sponzori, kao i dio medija požeškog kraja.

Glazbeni izvođači su požeški rockeri i to skupina „Ritam band“ u kojoj je dosta vrsnih glazbenika, te sastav „Dark ages“ koji svira u posebnim prigodama izvodeći repertoar koji se rijetko može učiti na svirkama uživo! Očekuju se i gosti iznenađenja.

Bit će te večeri pod Papukom starog dobrog svjetskog i ex YU rocka tako da će ljubitelje takvog zvuka imati što čuti, a organizator i poznati ugostitelj Anđelko Ledić, kao i ranijih godina pobrinuo se za dobru gastronomsku ponudu odabranih specijaliteta na otvorenom prostoru, kao i obilje pića i napitaka rashlađenih za sparne ljetne večeri.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića