Tradicionalna manifestacija grada Požege ispunjena toplinom i zajedništvom: “Drago mi vas je vidjeti u tolikom broju, moje zlatne djevojke i mladiće” /FOTOGALERIJA/

Autor: S.P.

Grad Požega i ove je godine organizirao tradicionalnu manifestaciju „Nitko ne smije biti sam.” Više od 650 sugrađana koji su ostali bez supružnika, starih 70 i više godina, odazvalo se pozivu na predblagdanski susret. S Požežankama i Požežanima zlatne dobi u blagdanskom ozračju družili su se gradonačelnik Darko Puljašić i njegovi zamjenici Mario Pilon i Ferdinand Troha.

Gradonačelnik Puljašić pozdravio je okupljene sugrađanke i sugrađanke prigodnim je riječima. Uz poruku brižnosti i zahvalnosti, prvi čovjek grada čestitao je svojim seniorima nadolazeće blagdane.

-Drago mi je vidjeti vas u tolikom broju, moje zlatne djevojke i mladiće. Hvala što ste danas došli i odvojili svoje vrijeme kako bi se družili s nama i jedni s drugima. Hvala što mislite na svoj grad Požegu, a nadam se da smo i ovom malom gestom vratili dio pažnje ljubavi koju ste vi nama poklonili. Za puno onoga što mi danas imamo i uživamo u našem prekrasnom gradu zaslužni ste isključivo vi i što bi mi bez vas? Hvala što ste svoj radni vijek proveli u ovom gradu, gradeći ga i čineći ga boljim kroz svoja djela ali i kroz svoju djecu i unuke. Odrastao sam uz djeda i baku i kada vidim nekog od vas, vidim svoje najmilije. Provedite blagdane u radosti i ljubavi, želim vam čestit Božić i sretnu novu godinu i da mi još puno, puno puta dođete na ugodna druženja – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Na toplim riječima njegovi sugrađani zahvalili su jednakom mjerom – srdačnim stiskom ruke, zagrljajem. Uz toliko životnog i radnog iskustva na jednom mjestu neizbježan je bio i pokoji mudri savjet i prijedlog kako još bolje voditi grad, ali uz puno šale i zajedničkog smijeha.

Foto: D. Mirković [FAG id=269952]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek