Tradicija se nastavlja: Trgovkinje s prijateljicama slavile svoj dan, muževi ostali čuvati djecu /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

POŽEGA – Po drugi puta pedesetak žena uglavnom trgovkinja i zaposlenica u uslužnim djelatnostima grada Požege i okoline okupile su se samoinicijativno kako bi zajedno proslavile Međunarodni dan žena. Bile su u objektu „Zlatni lug“ u Donjim Emovcima, a kroz cjelovečernje druženje zabavljala ih je glazbena skupina „Horoskop“ pod vodstvom Ivice Biljanića. Dakako, za to vrijeme muževi su brinuli o djeci i ostatku obitelji što je pohvalno barem jedan dan u godini.

-Uz nas koje se tako već drugu organiziramo došle su naše prijateljice i rođakinje, opustile smo se uz zajedničku večeru i druženje, te glazbu, veselu pjesmu i ples – rekla nam je Renata Pandžić, koja je ove godine bila ključna organizatorica ovog zanimljivog susreta predstavnica ljepšeg spola požeškog kraja. Bilo je tu pripadnica ljepšeg spola različitih godina starosti, a sve su se lijepo odjenule kako priliči ovakvim svečanostima.

Veselje i druženje potrajalo je do kasnih noćnih sati uz želju da se ponovo nađu na okupu u još većem broju, a najavljuju da će to uistinu postati tradicija tijekom nadolazećih godina.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: