Tomo Vrhovac ponovo na čelu požeške HVIDR-e, dopredsjednik Miroslav Crnjac

Autor: D.M.

POŽEGA – Požešku HVIDR-u i u narednom će mandatnom razdoblju voditi Tomo Vrhovac. To su jednoglasno odlučili članovi na godišnjoj izbornoj skupštini. Za potpredsjednika je izabran Željko Miroslav Crnjac. Također su izabrana i druga tijela Udruge, nadzorni odbor, sud časti i delegati za Zajednicu županijskih udruga HVIDR-e.

O onome što se radilo protekle, te kakvi su planovi za ovu godinu govorio je predsjednik Tomo Vrhovac. U prvom planu je bila zaštita digniteta Domovinskog rata, kao i davanje počasti poginulim braniteljima. Brojne su aktivnosti bile i na obilježavanju značajnih datuma iz Domovinskog rata u Požegi, županiji i na RH. Vrlo dobra je bila suradnja sa srodnim  udrugama, roditeljima poginulih branitelja, članovima Specijalne policije “Trenk”, Hrvatskim domobranom i drugim veteranskim udrugama. Sudjelovalo se na euharistiskim slavljima, a bilo je i dosta sportskih aktivnosti.

Predsjednik Vrhovac je posebno naglasio organizaciju Memorijalnog maratona od Požege do Kamenske, sudjelovanje u oraganizaciji upoznavanja učenika osnovnih škola s Domovinskim ratom kroz Sat istine i prigodna darivanje učenika s posebnim potrebama u Osnovnoj školi Julija Kempfa.

Iz finacijskog izvještaja je vidljivo dobro poslovanje. Tako je ukupni prihod bio nešto manje od 136 tisuća kuna. Kako sav novac nije potrošen, razlika je prenjeta u poslovanje ove godine. Skupština je prihvatila program rada i financijski plan za ovu godinu.

U rad skupštine su se uključili i gosti. U ime požeške županije i župana Alojza Tomaševića pozdrave je uputio Željko Obradović, tajnik Županijske kupštine. Daljnju, izuzetno dobru suradnju i pomoć Grada Požege, pozdarvljajući nazočne, obećao je dogradonačelnik Darko Puljašić. Za njega pomoć udrugama proisteklih iz Domovinskog rata nikada nijebila upitna. Na kraju su članovi HVIDR-e nastavili s prigodnim druženjem.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: