Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Tko osvaja Hrvatski nogometni kup?

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PROMO

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Tko osvaja Hrvatski nogometni kup? Požega.eu | Tko osvaja Hrvatski nogometni kup?

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PROMO

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Hrvatski nogometni kup ovu je sezonu započeo u kolovozu 2022. s prvim kolom. U ovom smo trenutku već došli do polufinala koje se očekuje u travnju, dok će se finale igrati krajem svibnja. Kao i fanovi, svaka prava sportska kladionica vjerno prati ovaj događaj pa svoje znanje o Hrvatskom nogometnom kupu možete i dokazati. Kakva je sportska prognoza za danas, tko ima najbolje izglede za pobjedu i koja sportska kladionica će pratiti ostatak natjecanja?

Tko igra u polufinalu? Zahvaljujući uspjesima u dosadašnjim utakmicama, polufinalisti koje ćemo gledati u travnju su Slaven Belupo, Šibenik, Hajduk i Dinamo. Parovi određeni ždrijebom za polufinale su Šibenik-Dinamo 5. travnja, te Slaven Belupo-Hajduk 12. travnja. 

Ovisno o pobjedi u polufinalu, finalisti se 24. svibnja natječu za pravo sudjelovanja na drugom pretkolu UEFA konferencijske lige. Želite li aktivnije sudjelovati u igri, umjesto da jednostavno pratite rezultat, posjetite MaxBet Hrvatska ili ArenaBet kladionice koje će pratiti ostatak natjecanja.

Kakvi su polufinalisti bili do sada? Sva su četiri tima u svojoj povijesti nastupila i u finalu, dok je Hajduk trenutni branitelj naslova s pobjedom nad Rijekom iz 2021./2022. Osim toga, on broji 7 dosadašnjih pobjeda na finalu ovog natjecanja te ukupno 12 sudjelovanja u finalu.

Dinamo na svojoj strani ima 16 osvajanja Hrvatskog nogometnog kupa zbog čega ga mnoge hrvatske kladionice vide kao favorita, no činjenica je zadnju pobjedu imao u sezoni 2020./2021. Vjerujete li da će jedan od ova dva tima biti idući pobjednik Hrvatskog nogometnog kupa, MaxBet kladionica i Arena kladionica čekaju vas spremne za praćenje utakmica.

Šibenik i Slaven Belupo nikad nisu osvojili kup, ali su se iskazali u dosadašnjim utakmicama te će zato ovo biti jedno od najuzbudljivijih polufinala, ali i finala. Budući da su iduća natjecanja tek u travnju, imate dovoljno vremena za odabrati svog pobjednika, a MaxBet kladionica vas čeka.

Tko će osvojiti Hrvatski nogometni kup? Svi ljubitelji kladionica već imaju svoje prognoze i pretpostavke. Iz brojčanih podataka moguće je rangirati četiri polufinalista po dosadašnjim uspjesima u ovom natjecanju, no to nije garancija za pobjedu. Najbolji primjer je Šibenik koji se nakon 13 godina plasirao u polufinale. Sve uključene strane imaju motivaciju te opravdavaju klađenje na njihovu pobjedu u ArenaBet ili MaxBet sport kladionicama.

Dinamo želi održati svoj naslov rekordera na Hrvatskom nogometnom kupu te se vratiti s pobjedom. S druge strane, Hajduk brani svoj prošlogodišnji naslov što ga također čini visoko motiviranim. Na Arena Bet stranicama možete odabrati svog potencijalnog pobjednika i pokazati svoju vjeru u tim.

Za razliku od Dinama i Hajduka, Slaven Belupo i Šibenik moraju se dokazati na drukčiji način. Nijedan od ovih timova dosad nije osvojio finale kupa te bi se izrazito istaknuo pobjedom i kvalifikacijom u drugo pretkolo UEFA-ine konferencijske lige. Iako su obje momčadi sudjelovale u finalu, pobjeda bi im mnogo toga donijela što ih motivira da se iskažu.

Hrvatski nogometni kup prate MaxBet i Arena Bet kladionica te osiguravaju klađenje na vlastitog favorita. Uzmite u obzir dosadašnji nastup na ovom natjecanju, pobjede drugih natjecanja, ali i aktualni trend. Najbolji pokazatelj dinamike momčadi su nastupi iz tekuće godine koji vjerno dočaravaju njeno stanje. Tek kad ste analizirali sve faktore, možete biti sigurni da ste dobro izabrali budućeg pobjednika, a široka ponuda kladionica u Hrvatskoj čeka na vašu okladu.
 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.