Tko je mario taj je proslavio: Prvi u svemu pa i početku proslave Nove godine /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

PLETERNICA – Još jednim primjerom Pleternica dokazuje da je uvijek korak ispred drugih, kako u užem tako i širem okruženju. Početak proslave dočeka Nove godine točno u podne polako prelazi u tradiciju. Prošle, 2016. godine, kako oni najmlađi tako i najstariji prihvatili su takav način proslave možda i više od očekivanja organizatora.

Iz tog ali i drugih razloga i ove je godine organiziran doček Nove godine u Pleternici, na otvorenom, ispred Gradske knjižnici i čitaonice točno u podne na koji su se odazvali brojni Pleterničani, roditelji, bake i djedovi s djecom. Svi su onim mogli pronaći nešto za sebe jer se organizator, grad Pleternica i tamošnja Turistička zajednica, pobrinuo za dobru glazbu i prigodan program na kojem su nastupile i mažoretkinje, te susret s Djedom Božićnjakom.

U ponudi je bila i gastro ponuda, kuhano vino i čaj te pečene kobasice kojima su se svi koji su to željeli mogli počastiti besplatno.

Tamburaški sastav Bisernica potvrdio je po ne znamo koji put da zna napraviti dobru atmosferu u svakoj prigodi, tako i u ovoj. Točno u podne pušteni su baloni, a gradonačelnica Antonija Jozić u društvu s požeško-slavonskim županom Alojzom Tomaševićem čestitala je svim svojim sugrađanima Novu godinu što je učinio i župan.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: