Titulu pobjednika na prvoj roštiljadi u Kutjevu odnijela ekipa Obrta Grgić: Gastro manifestacija prihvaćena više od očekivanja /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Na prvoj roštiljadi u Kutjevu, koja je bila natjecateljskog karaktera, okupilo se 12 ekipa, u kojoj su gurmanske vještine manje-više pokušale dokazati kako oni mlađi, bolje rečeno mladi ali i oni stariji.

Titulu pobjednika odnosi Mato Grgić, predstavnik ekipe Obrta Grgić iz Kutjeva koji je po ocjeni stručnog žirija priredio najbolji roštilj. Drugo mjesto osvojila je malo starija i iskusnija gurman ekipa „Pednrekaši“, a treće osvajaju mlađe snage koje su predstavljale ekipu Caffe bara „Camel“.

Roštiljada je održana u organizaciji Udruge mladih iz Kutjeva kojoj svesrdnu podršku u svim aktivnostima daje grad Kutjevo i gradonačelnik Josip Budimir. Organizator je za natjecatelje osigurao meso, kruh, drva, ugljen.  

Nagrade pobjednicima uručila je predsjednica Udruge mladih Kutjevo Ana Helena Galić koja je uz pomoć još 20-ak kolega, članova udruge, dokazala kako se može organizirati zanimljiva manifestacija u svom mjestu koju je možda i više od očekivanja, prihvatio veliki broj mještana Kutjeva i pripadajućih okolnih mjesta.  

Foto: D. Krstanović [FGAL id=259151]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »