Testiranje inteligencije u Požegi 18. prosinca, a dobar rezultat donosi članstvo u Hrvatskoj Mensi

Autor: Jelenko Topić

Hrvatska Mensa tijekom ovog mjeseca održava testiranja inteligencije u nekoliko gradova, između ostalih u Požegi 18. prosinca u Gradskoj knjižnici. Testiranje će provesti ovlašteni Mensin psiholog, a rezultat testiranja stiže na e-mail adresu svakog pristupnika u roku od nekoliko tjedana. Svi koji ostvare rezultat bolji nego 98 posto populacije moći će se učlaniti u Mensu, koja u Hrvatskoj trenutno okuplja više od 800, a u svijetu oko 140 tisuća članova.

Minimalna dobna granica za pristupanje testiranju je 14 godina, a mlađi od 18 godina trebaju doći u pratnji roditelja ili staratelja. Za uspješan rezultat na testu nije potrebno prethodno znanje, poznavanje matematike, razina obrazovanja niti znanje jezika. Na svim testiranjima je potrebno pridržavanje epidemioloških mjera uz obvezno nošenje zaštitnih maski. Pri ulazu u zgradu Gradske knjižnice Požega i pristupanju testiranju potrebne su COVID potvrde ili nalaz negativnog testa.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane na testiranje inteligencije u Požegi, koje će se održati 18. prosinca u Gradskoj knjižnici. Ovo je već četvrto ovogodišnje testiranje inteligencije na području Slavonije te time nastojimo proširiti broj Mensaša u sklopu podružnice Slavonija sa sjedištem u Osijeku, koja je osnovana početkom ove godine.“, rekao je Đuro Lubura, predsjednik Hrvatske Mense.

Prijava na testiranje moguća je na mjestu testiranja ili putem webshopa Hrvatske Mense webshop.mensa.hr, na kojoj se može pronaći više informacija o testiranju, a svi koji se prijave online ostvaruju pravo na popust na cijenu testiranja. Osim druženja i putovanja, Hrvatska Mensa nudi članovima i niz pogodnosti, u rasponu od posebnih pogodnosti i popusta kod telekomunikacijskog operatora do putovanja vlakom na svim relacijama unutar Hrvatske uz 50 posto popusta u suradnji s tvrtkom HŽ Putnički prijevoz.

Mensa u Hrvatskoj djeluje od 1997. godine, a sljedeće godine obilježava 25. godišnjicu postojanja.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot