Dvoje poginulih u Gučanima: “Išli su ravno prema meni. Činilo se kao da su još više ubrzali”

Autor: D.K.

GUČANI – Teška prometna nesreća dogodila se oko 17 u Gučanima. Prema informacijama s mjesta događaja poginule su dvije osobe.

– Kolega koji je prolazio tom cestom došao je maloprije i kaže da je teška nesreća u pitanju i da su dvije osobe na mjestu poginule. Ostali su priklješteni u autu. Treću osobu je odvezla hitna pomoć -prepričava mještanin Novog Sela.

Na mjesto nesreće upućeni su hitna pomoć, policija i vatrogasci. Cesta je zatvorena za promet.

Iz policije su nam potvrdili da je došlo do nesreće te da je očevid u tijeku. Prema izjavama mještana kamion bjelovarskih registarskih oznaka s drvima kretao se iz pravca Požege prema Novoj Gradiški. Iz suprotnog je smjera naišao automobil Mitsubishi švicarskih registarskih oznaka u kojem su bile tri osobe.

– Odjednom sam vidio da prelaze na moju stranu. Mislio sam da me netko pozna i htio se našaliti. Imao sam osjećaj da su vozeći prema meni još više ubrzali. Zabili su se direktno u mene – kaže nam vidno šokiran vozač kamiona iz Đakova koji je prošao bez ozljeda. Automobil je odbačen u jedan, a kamion u drugi putni kanal.

Tijela poginulih još uvijek su u automobilu, a na mjesto događaja su došli vatrogasci kako bi pomogli u izvlačenju poginulih. Poginuli muškarac imao je 66, a putnica koja se nalazila na stražnjem sjedalu automobila i koja je također na mjestu poginula, imala je 70 godina.

Prema informacijama iz bolnice treća osoba ima teške tjelesne ozljede, ali neopasne po život.

Od početka godine u prometu na području PU požeško-slavonske je poginulo osam osoba, šest u posljednja dva mjeseca. U posljednjih 20 sati na prometnicama Požeštine život su izgubile tri osobe.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: