Terra Dom Agro prodaje poljoprivrednu mehanizaciju i rezervne dijelove poznatih svjetskih proizvođača, a u Jakšiću je na usluzi poljodjelcima ovog kraja i šire /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Tvrtka Terra Dom Agro sa sjedištem u Jakšiću, osnovana je 2019. godine, a kroz suradnju sa Udrugom poljoprivrednika Požeško-slavonske županije Ledina predstavila se njihovim članovima u sklopu zimskog predavanja. Riječ je o tvrtki bračnog para Kopić kojoj je osnovna djelatnost prodaja poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova. Njen direktor Antonio Kopić predstavio je tvrtku pred oko 60 sudionika predavanja čime su obilježili tri godina uspješnog rada i poslovanja.

-Ideja za osnivanjem tvrtke koja se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova proizlazi iz stečenog dugogodišnjeg iskustva, glavni cilj je približiti ponudu poljoprivredne mehanizacije koje nije bilo na ovim prostorima, te konkurentnijim cijenama i kvalitetom prodajnog programa ponuditi prihvatljivije, a kvalitetne proizvode kupcima – kazao je u ovoj prigodi direktor Antonio Kopić.

Terra Dom Agro zastupa poznate svjetske proizvođače mehanizacije i rezervnih dijelova kao što su APV, Agristal, Bellon, Caffini, Da Ros Green, Cosmeco, Dante, Esma, Struik, Orizzonti, Dominoni i drugi tako da omogućava povoljnu kupovinu i u kratkom vremenskom roku mehanizacije i rezervnih dijelova uključujući sve traktore i priključne strojeve. Uz to u ponudi je cjelokupan specijalizirani program za voćarstvo i vinogradarstvo, kao i strojevi za obradu povrtnica kao što su kupus, krumpir, mrkva, peršin i drugo.

-Pristup poslu shvaćamo izuzetno profesionalno i sve  upite rješavamo u najkraćem mogućem roku, jedino na taj način možemo ostvariti višegodišnju suradnju i povjerenje naših kupaca – ističe nadalje Kopić i dodaje da kvalitetnim prodajnim programom nastoje stalno osigurati zadovoljnog poljoprivrednika što ih zapravo pokreće da budu još bolji.

Sada ih je četvero zaposlenih, mlad su i perspektivan tim sa tendencijom širenja i efikasno rješavaju sve upita potencijalnih i stalnih kupaca.

Ovu prigodu iskoristili su za darivanje sudionika predavanja Udruge Ledina, te su organizirali nagradnu igru kroz koju je 12 sudionika izvlačenjem dobilo specijalne nagrade. Potporu na ovom skupu dalo im je Poslovno savjetovanje DanX –Računovodstvene i knjigovodstvene usluge iz Požege vlasnice Danijele Soldić, te A-Vista, obrt za knjigovodstvene usluge vlasnice Ksenije Đikić. Sve ovo su razlozi da posjetite Terra Dom Agro u Jakšiću, Kolodvorska 108 ili ih kontaktirate na telefone 091-22-33-992 i 098-950-1218 ili e-mail info@terradomagro.hr

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88