Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Teakwondo klub Velika: Uspjesi na domaćim turnirima potiču nastupe izvan naših granica /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Teakwondo klub Velika: Uspjesi na domaćim turnirima potiču nastupe izvan naših granica /FOTO/ Požega.eu | Teakwondo klub Velika: Uspjesi na domaćim turnirima potiču nastupe izvan naših granica /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDVELIKA – Više od 15 godina ovdje djeluje Teakwondo klub Velika, a 12 godina na njegovom je čelu Zdravko Soldo kao predsjednik kluba . Danas klub okuplja više od 35 natjecatelja iz Velike i okolnih sela, a redovito treniraju dva puta tjedno u veličkoj sportskoj dvorani gdje treninge vodi Zdenko Zlomislić. Inače pred neko značajnije natjecanje ovi sportaši dolaze i na dodatne treninge.-Okupljamo više uzrasnih kategorija natjecatelja počevši od mališana starosti šest godina pa do  onih sa 25, sve radimo volonterski, plaćamo dvoranu uz pomoć roditelja i sponzora, kao i općine Velika, a traju dogovori za korištenje manje dvorane na veličkom stadionu kojega je nedavno kupila općina- kaže predsjednik Zdravko Soldo izrazivši zahvalnost vrtkama „Poljana“ i „Termo-projekt“ iz Požege, te gradu Požegi koji su im dali potporu za aktivnosti kluba.

Ovdje i prijevoz natjecatelja na turnire organiziraju i financiraju sami zajedno sa roditeljima natjecatelja. Do sada su išli na turnire u svojoj zemlji, a planiraju uskoro krenuti i na međunarodna natjecanja što će biti veliki trošak za skromna sredstva kojima klub raspolaže.-Zadovoljan sam jer redovito treniraju i dosta su disciplinirani, a nisu izostali ni rezultati. Tako je u Našicama Filip Pavlović osvojio zlatnu medalju, imamo još dva srebra na prvenstvu Slavonije i Baranje, zatim Blaž i Ivan Čačić su u Slavonskom Brodu osvojili druga mjesta, a Monika Jelić također drugo mjesto- kazao nam je trener Zdenko Zlomislić i najavio odlazak na natjecanje u Novskoj gdje će poći desetak mladih natjecatelja ispod Papuka.

Zbog predanog rada sigurno je da će se o Teakwondo klubu iz Velike još mnogo čuti jer rezultati neće izostati.

/Foto: D. Mirković/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.