TAMBURE I GLAZBA: Cecilija ugošćuje svoje glazbene goste brojne izvođače domaće glazbe

Autor: D.K.

OSIJEK / SLAV. BROD – Gledatelji više televizija na području Hrvatske, Slovenije, te Bosne i Hercegovine moći će od danas tj. od 15. listopada pratiti novu zanimljivu zabavno-glazbenu emisiju pod nazivom „ Zvjezdano popodne sa Cecilijom“ koju zajednički produciraju agencija Panonica media iz Našica i Osječka TV. Na području Požeško-slavonske županije moći će se pratiti u programu Slavonskobrodske televizije svake nedjelje  počevši u vremenu od 15:30  do 17 sati.

-Emisija “Zvjezdano popodne sa Cecilijom “ je glazbeno – zabavnog karaktera, a sačinjena je od popularnih glazbenih izvođača. Najveći dio vremena pripada glazbenim gostima za predstavljanje sebe i tima. Za svaku emisiju tematski se u dogovoru sa glazbenicima priprema plesno scenski spektakl na pozornici novog studija i scene veličine iznad  sto četvornih metara –kaže Dado Rudić iz Panonica medije.

Pored glazbenih gostiju ugostit će brojne osobe iz društvenog i javnog života, a u emisiji će biti zanimljivih reportaža s raznih događanja iz zemlje i svijeta, koje će gosti gledati i komentirati. Gledatelji emisije su također uključeni putem društvenih mreža, te će moći slati komentare, zabilježene snimke ili fotografije na aktualnu temu.  Emisije su namijenjena svim uzrastima i prilagođena popodnevnim druženjima i opuštanju obitelji ispred malih ekrana.

Producira se i emitira putem Osječke televizije i reemitira na osam najpopularnijih televizijskih postaja unutar Hrvatske (nacionalna razina),te većeg dijela Bosne i Hercegovine. Pokrivenost tzv. zemaljskim signalom zahvaća više od sedam milijuna potencijalnih gledatelja u najudarnijem popodnevnom terminu, a emitira se i putem kablovskih, satelitskih i drugih platformi uključujući internet. Voditeljica i urednica emisije „Zvjezdano popodne sa Cecilijom“ je poznata pjevačica domaće glazbe Cecilija Balikić koja je i ove godine nastupila na Aureafestu u Požegi.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek