Tamburaši „Zlatne dunje“ proslavili pobjedu na „Zlatnom glasu zlatne doline 2016.“ (FOTO)

Autor: DK

KAPTOL/CERNIK – Sve bolji mladi tamburaški sastav „Žute dunje“ iz Cernika, koji inače često nastupa u ugostiteljskim objektima na području  grada Požege i okoline, proslavio je svoj šesti rođendan, ali i pobjedu na nedavno održanom festivalu „Zlatni glas zlatne doline 2016.“ održanom u Kaptolu.

-Drago nam je da se pjesma svidjela publici na festivalu, a njenu kvalitetu prepoznao je festivalski stručni sud – kažu nam skromni cernički tamburaši.

Oni su na festivalu izveli pjesmu „Svirajte mi noćas tamburaši“ za koju je tekst napisao Ivan Olić, te glazbu i aranžman Alen Mozer, a šestorica tamburaša su je izuzetno dobro izveli pa su proglašeni najboljim izvođačima festivala i dobili prvu nagradu tj. „Zlatni glas“.

Na ovom prigodnom druženju tamburaša, koji osvajaju osebujnim glasom vokala, ali i odličnom svirkom, okupili su se njihovi brojni prijatelji, ali i glazbenici koji su sa njima kasnije i zasvirali. Tu je ispred festivala bio koordinator glazbenog programa „Zlatnog glasa zlatne doline“ Jelenko Topić, koji je pohvalio predan rad „Žutih dunja“ koji su nakon nekoliko godina nastupa na festivalu i kontinuiranog rada došli na pobjedničko postolje.

Ovom prigodom najavili su da će vjerojatno uskoro snimiti video-spot za pobjedničku pjesmu „Svirajte mi noćas tamburaši“. Inače pjesama se dosta vrti na našim radio-stanicama, a  na nekima kao napr. Osijeku i Vukovaru zauzela je zapaženo mjesto na top-ljestvicama.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: