Požega.eu

Tamburaši Paori i Večer Oliverovih pjesama četvrtkom u Pješačkoj zoni za vruće ljetne večeri

PRIJE 1 GODINU
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Tamburaši Paori i Večer Oliverovih pjesama četvrtkom u Pješačkoj zoni za vruće ljetne večeri Požega.eu | Tamburaši Paori i Večer Oliverovih pjesama četvrtkom u Pješačkoj zoni za vruće ljetne večeri

PRIJE 1 GODINU
JELENKO TOPIĆ

Tijekom ovogodišnjeg programa Požeškog kulturnog ljeta dio priredbi i to onih popularnih za široki krug gledateljstva održat će se u Pješačkoj zoni Požege. To je lokacija uz Poslovni centar pokraj terasa nekoliko popularnih kafića. Mnoge ljubitelje tamburaške i zabavne glazbe to podsjeća na vremena prije petnaestak godina kada su se tu održavale večeri tambure i gitare, a dio njih je tada uz nastupe popularnih tamburaških sastava kao što su Patria, Zvona, Zlatna dolina i drugi, izravno prenošen u programu Radio Superton koji je emitiran na požeškim radio stanicama.

Ovog ljeta slični programi održat će se u tri navrata. Prvi je u četvrtak 21. srpnja od 20.30 sati kada će zasvirati i zapjevati članovi mladog požeškog tamburaškog sastava Paori pod vodstvom Filipa Matijevića.

Posebno zanimljiva večer bit će 28. srpnja. Posvećena je legendarnom Oliveru Dragojeviću, a izbor pjesama iz njegovog bogatog repertoara izvest će vrsni požeški glazbenici i solisti.

Nadalje početkom idućeg mjeseca bit će još jedna tamburaška večer, a nastup će i tom prilikom imati TS Paori.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.