Tamari prekipjelo: Dajem ostavku! Preko onog što sam doživjela od pojedinih članova Gradskog odbora ne mogu i neću  prijeći!

Autor: D.K.

POŽEGA – Tamara Puač, predsjednica Gradskog odbora SDP-a grada Požege podnijela je danas, nakon tri mjeseca od izbora, neopozivu ostavku na tu funkciju. Kako se iščitava iz pojašnjenja koja je danas prezentirala novinarima, prekipjeli su joj pritisci pojedinaca iz stranke koji se, doznajemo, nikako nisu pomirili s činjenicom da je načelu stranke žena i k tome još prema njihovim kriterijima „neposlušna“.

-Mogu li se, u ovoj našoj zlatnoj dolini  kvazipolitičari i njihova piskarala odmaknuti od svojih urođenih i duboko ukorijenjenih poimanja kako su žene, pa i  njihove „vlastite“, bića drugog reda, nesposobne za samostalno prosuđivanje, donošenje i iznošenje  vlastitih stavova, već da im zato trebaju neke „macho muškarčine“. Oni moraju znati da ja ipak ne pripadam tim bićima drugog reda. 

Dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednice SDP-a gradske organizacije Požega, jer ono što sam doživjela  od oporbe unutar stranke odnosno pojedinih članova Gradskog odbora nešto je preko čega ne mogu i neću  prijeći. Ostavljam to onim naglo probuđenim  „macho muškarčinama“ koji  se okupljaju po ćoskovima birtija i koji su najpametniji i misle da sve znaju i sve umiju – ustvradila je.

– Ja ću se kao gradska vijećnica koja je dobila povjerenje i mandat  Požežana i dalje zalagati za ovaj naš grad i za njegov prosperitet i boriti se svim svojim snagama protiv bilo kakvog vida nezakonitosti od neusklađivanja Statuta i Poslovnika za što je prošao zakonski rok, pa do ovakvih stvari. Sretno nam Valentinovo!- zaključila je.

Dotaknula se kratko i Cesarićeve škole ističući da nije niti će biti ni protiv dogradnje škole ni protiv dogradnje sportske dvorane jer bi time bila i protiv svoje stranke koja je u svom mandatu izradila taj projekt.

– Nisam ni protiv školske dvorane, ni protiv školskog prijevoza na što već godinama upozoravam gradske čelnike, ni protiv besplatnih školskih udžbenika za koje se zalažem isto tako unatrag nekoliko godina. Nažalost bez sluha vladajućih – rekla je Puač.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88