Svjetska prvakinja u bodybuildingu i fitnessu Miua Mikliš na prijemu kod pleterničke gradonačelnice Antonije Jozić: „Nadam se da nastavljaš ovim tempom kakvim si krenula, a tvoj grad Pleternica sigurno će stajati iza tebe“

Autor: D.K.

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić upriličila je prijem za Miu Mikliš, svjetsku juniorsku prvakinju u bodybuildingu i fitnessu koja je kao najbolja u Rumunjskoj odnijela titulu u kategoriji wellness, s kojom je bio i njen trener Antonio Furić.

Mia Mikliš je Pleterničanka i članica je Fitness kluba Play iz Požege.za koju je gradonačelnica Jozić naglasila kako je ona samozatajna sugrađanka koja se bodybuildingom i fitnessom počela baviti prije nekoliko mjeseci.

Kada za to vrijeme iza mlade osobe nastane ovakav rezultat na svjetskoj razini, onda mislim da je za nju samo nebo granica – naglasila je gradonačelnica Jozić nastavljajući s čestitkama pobjednici, njenom treneru Antoniu i cijelom fitness klubu na ostvarenim rezultatima na Svjetskom prvenstvu.

-Nadam se da nastavljaš ovim tempom kakvim si krenula, a tvoj grad Pleternica sigurno će stajati iza tebe. Tvoje ime je predloženo za godišnju gradsku nagradu, a to je na neki način znak da Grad prepoznaje uspjehe svojih sugrađana – zaključila je gradonačelnica Antonija Jozić.

Zahvalnost na potpori Mia Mikliš uputila je gradonačelnici Jozić i na donaciji koja je njoj i njenom timu puno pomogla za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

– Nisam se tome nadala, ali zaista sam ponosna jer sam u vrlo kratkom periodu postigla jako puno i ovo mi je vjetar u leđa i dokaz da mogu još i više, a sada imam puno više vremena ispred sebe. Iznenadili ste me prijedlogom za sportaša godine i hvala puno, a nisam mislila da ću biti nominirana. Zaista mi puno znači da netko stoji iza mene te da cijeni moj trud i rad. Nastavljam s treninzima za narednu godinu, planiram nastupiti na državnom prvenstvu, a voljela bih biti i na europskom i naravno na svjetskom prvenstvu, sa ciljem da obranim ovu medalju. Voljela bih ponovno na pozornici slušati himnu jer to je prekrasan osjećaj-kazala je svjetska prvakinja – rekla je Mia za koju je njen trener Antonio Furić rekao da s Mijom nije teško raditi.

-Da bi postigla neke rezultate, mora imati i asistenciju, a očito je to grad Pleternica i gradonačelnica. Zajedno guramo Miju u ovakve zlatne medalje i nekakve nove uspjehe. Nadam se da ćete i dalje stajati uz nju jer se u nju isplati ulagati, a svu svoju energiju usmjerit će prema vrhunskim rezultatima. Cilj je da u seniorskim vodama ostvari što bolje rezultate, što nije jednostavno, te da obrani titulu svjetske prvakinje –Istakao je Antonio.

Podsjetimo, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić upriličila je prije odlaska na natjecanje, 13.listopada, za Miu Mikliš prijem u Gradskoj kući. Tada je gradonačelnica Jozić naglasila kako nisu česte situacije da Pleternica ima predstavnika na tako velikoj razini kojom prigodom je mladoj sportašici uručila donacija u visini od pet tisuća kuna za pomoći u pokrivanju ne baš malih troškova za odlazak i boravak u Rumunjskoj.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88