SVINJOKOLJA : Priredili kobasice i čvarke na otvorenom, te predstavili opremu i potrepštine za preradu mesa /FOTOGALERIJA/

POŽEGA – Na parkirališnom prostoru Prodajnog centra „Color trgovina“ u požeškoj Industrijskoj ulici zaposlenici su priredili svoje tradicionalno 14. „Colorovo kolinje“ tijekom kojega su na otvorenom prostoru po lijepom i ugodnom vremenu za brojne posjetitelje, uzvanike i goste spravljali kobasice i čvarke koje su odmah degustirane.

-Svi su mogli kušati priređene prerađevine od svinjskog mesa, saznati recepturu za domaće kobasice, te razgledati i kupiti opremu i alate, kao i druge potrepštine za kolinje koje se ovdje prodaju po akcijskim prigodnim cijenama – kazao nam je Marko Brkan, predstavnik marketinga „Color trgovine“.

Glavni majstor za spravljanje kobasica bio je Franjo Stanišić iz Pleternice, a brojni posjetitelji i gosti bili su izrazito zadovoljni svježim čvarcima nastalim topljenjem sala i slanine, kao i slavonskom kobasicom.

Posjetio ih je Goran Šutalo vlasnik „Color grupe“ s kojim su bili poslovni partneri iz Njemačke, a tu su bili brojni partneri, gosti i prijatelji ove obitelji, te njihovih tvrtki.

/Foto: D. Mirković/

0 Comment