Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Svi požeški vrtići zajedno, raspjevano i razigrano /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: BST

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Svi požeški vrtići zajedno, raspjevano i razigrano /FOTO/ Požega.eu | Svi požeški vrtići zajedno, raspjevano i razigrano /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: BST

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Veselom pjesmom i igrom započeo je Dječji tjedan u dječjem vrtiću Rudinska. Mališani iz svih požeških vrtića bili su gosti svojih vršnjaka i njihovih odgajateljica, te im pripremili niz radionica i igara.

„Zaista je bilo prekrasno otvorenje, iznad svih očekivanja. Ovim smo započeli, a očekuje nas još aktivnosti. Sutra je u 9 sati u prostoru Društva Naša djeca Požega radionica Gradskog muzeja Požega. Nakon toga, u 19 sati u organizaciji Društva i Udruge mali princ imamo jedno odlično predavanje u Gradskoj knjižnici Požega. U srijedu nas očekuje jedan spektakl na Trgu sv. Terezije, događaj za djecu i za odrasle s početkom u 10 sati“, najavila je Sanja Mišić, u ime društva „Naša djeca“ Požega, te zahvalila vrtiću Rudinska na organizaciji i gostoljubivosti. Pripremili smo za djecu likovne i natjecateljske aktivnosti, fitnes, mali aerobik, sadnju bosiljka kojeg ćemo poslije upotrijebiti za ručak. Zahvaljujem se Društvu Naša djeca i Gradu Požegi na ukazanom povjerenju da ovdje održimo otvorenje. Ako smo uspjeli, jako smo sretni, a s obzirom na reakcije djece, bilo je fantastično“, rekla je ravnateljica Dječjih vrtića Požega Sanela Kovačević.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo