Svi na Kaptolske zvonce, nešto dobro i nešto novo: Kaptol, 22. i 23.prosinca (petak i subota)

Autor: S.P.

KAPTOL – Nešto dobro i nešto novo održat će se ove godine u Kaptolu. Piše tako na stranicama Općine organizator događaja, Udruga mladih, pozivajući u petak i subotu, 22. i 23.prosinca, na Kaptolske zvonce.

Ozbiljno shvativši svoju misiju-poboljšati vlastiti ali i život svih mještana, nudeći kvalitetne sadržaje i zabavu, članovi Udruge mladih Općine Kaptol, nakon reorganizacije i izbora novog vodstva, bacili su se na posao i odlučili osmisliti malo drugačiji Advent. Nakon koncerata, sportskih nadmetanja i dječjeg božićnog sajma koji su obilježili prvi dio mjeseca, stigao je red i na središnji dio priče-Kaptolske zvonce.

Riječ je o sasvim posebnom, dvodnevnom događaju koji objedinjuje sve ono što Božić uistinu jest- zajedništvo, prijateljstvo i humanost, događaju koji je počeo uređenjem adventskog vijenca na središnjem mjesnom Trgu, a čiji će se glavni sadržaji odvijati u petak i subotu, 22.i 23.prosinca. Posebnost priče je, kako kažu organizatori, članovi Udruge mladih Kaptol, organizacija događaja na kojem će se naći za svakoga ponešto. Bit će tu kuhanog vina i toplog čaja, pečenih kobasica, finih, mirisnih lepinja, prilike za kupovinu jelke i raznih drugih sitnica, bit će priča i bajki oko vatre, za najmlađe, ali i tamburaša i zborova za sve ostale. Jer, Božić je upravo to-blagdan zajedništva i prijateljstva. Prisjetite se istinskog Božića i navratite na Kaptolske zvonce!

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek