SVEČANOST MATICE UMIROVLJENIKA“ORLJAVA“ IZ BRESTOVCA: Žene primile karanfile i poklone uz svoj dan /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

IVANDOL – Matica umirovljenika „Orljava“ koja djeluje na području općine Brestovac organizirala je u dvorani Vatrogasnog doma u Ivandolu okupljanje svojih članova, ponajprije žena, kako bi zajednički proslavili Međunarodni dan žena.

-Drago mi je da ste se okupili i čestitam vam vaš dan – poručio je u pozdravnoj riječi okupljenima Vlado Grgić, predsjednik Matice umirovljenika „Orljava“. Nazočio je i Tomo Vrhovac, predsjednik brestovačkog Općinskog vijeća koji je član ove udruge.

Grgić je potom pojedinačno ženama osobno čestitao njihov dan, te im uručio karanfile i prigodne poklone.

Članovi udruge za ovu su prigodu pripremili bogatu večeru, a stotinjak sudionika nastavilo je sa druženjem i veseljem do kasno u noć.

Za zabavno-glazbene sadržaje pobrinuo se duo „Gold“ pod vodstvom Ivice Kumfa, pa su umirovljenici proveli ugodnu večer uz mnogo veselih pjesama i plesa, a zaigrali su i veliko kolo.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88