Svečanost Martinja u Podgorici 2022. uz vrhunsku kapljicu mladog vina Vinarije Kutjevo /FOTO/

Autor: D.K.

Kompanija TUEGRA d.o.o. iz Podgorice, kao ekskluzivni uvoznik i distributer vina vinarije Kutjevo iz Republike Hrvatske, i ove godine je organizirao tradicionalnu svečanost Martinje 2022.

Svečanost prati puno pjesme, veselja i dobrog društva, uz koju kapljicu mladog vina vinarije Kutjevo. Tako je bilo i u Podgorici, u petak 25. studeni, gdje je Martinje 2022. okupilo brojne goste iz privrednog, kulturnog, političkog i diplomatskog života Crne Gore, ali i 40ak gostiju iz Republike Hrvatske, koji su posjetili Crnu Goru posebno za ovu prigodu.

Goste su pozdravili direktor kompanije TUEGRA, Edin Tuzović, član Uprave kompanije Kutjevo Dino Galić, gradonačelnik Podgorice, dr. Ivan Vuković te ambasador Republike Hrvatske u Crnoj Gori, NJ.E Veselko Grubišić.  Prisutne su zabavljali domaći izvođači i slavonski tamburaški bend „Paori“ iz Republike Hrvatske.

Vinarija Kutjevo stoljećima predstavlja simbol hrvatske vinske kulture s tradicijom proizvodnje vina koja seže u 1232. Kontinuirani uspjeh na velikim svjetskim natjecanjima pokazuje dosljednost kvalitete proizvodnje vrhunskih i Premium linija vina vinarije Kutjevo te potvrđuje iznimni potencijal kutjevačkog teritoria kao jedinstvenog u regiji i svijetu.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek