Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Jakšića zahvalnice zaslužnim pojedincima i udrugama: “Vizura općine Jakšić stalno se mijenja na bolje”

Autor: D.K.

JAKŠIĆ – Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća općine Jakšić uz vijećnike među brojnim uzvanicima bili su nazočni nazočili su požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, njegov zamjenik Željko Jakopović, gradonačelnice Pakraca i Pleternice Anamarija Blažević i Antonija Jozić, gradonačelnici Kutjeva, Lipika i Požege, Josip Budimir Viko Kasana i Darko Puljašić te općinski načelnici Velike, Kaptola i Čaglina, Vlado Boban, Mile Pavičić i Dalibor Bardač te zamjenik načelnika brestovačke općine Jozo Buće. U goste su došli i načelnik općine prijateljskog Brinja, Zlatko Fumić te predstavnici javnih tvrtki, županijskih ustanova i institucija, predstavnici vojske i policije, kulturnih i društvenih institucija, predstavnici udruga s područja općine Jakšić, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, roditelji i obitelji poginulih branitelja, brojni gospodarstvenici iz Požeštine i Jakšića.

Sjednicu je otvorio zamenik predsjendika Općinskog vijeća Mario Glavaš koji je sve goste i uzvanike na početku pozdravio. Izvještaj o radu u protekloj godini podnio je načelnik općine Ivica Kovačević, nabrojivši brojne projekte i investicije koje su napravljene u proteklom razdoblju, te iznio planove za naredno razdoblje, POGLEDAJ OVDJE.

Zaista je puno napravljeno i vizura općine Jakšić stalno se mijenja na bolje, istakli su pleternička gradonačelnica Antonija Jozić, požeški gradonačelnik Darko Puljašić dok je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, kao i prethodna dva govornika načelniku Kovačeviću dao punu podršku u radu.

Osvrnuli su se i na stalna podbacivanja pojedinih vijećnika iz oporbe, koji svaku aktivnost dočekuju s kritikama i bacanjem blata na sve što je vrijedno za Jakšić. Kako i ti oporbeni kritičari pomalo ostaju usamljeni i sve ih je manje koji ne podržavaju općinski program razvoja, očekuje se još bolji rad u slijedećoj godini.

Dan općine je prigoda i da se zahvali zaslužnim pojedincima i udrugama za njihov nesebični rad i doprinos šire zajednice, pa je tako priznanje iz ruku načelnika Kovačevića, njegovog zamjenika Mile Barišića i zamjenika predsjednika vijeća primio, Vladimir Čiček za dugogodišnji rad u sportskom, folklornom i društvenom radu, Lea Marković, učenica 8. razreda OŠ Mladost Jakšić za uspjeh na državnom natjecanju, Vesna Šuster, učiteljica razredne nastave OŠ za uspjehe u nastavi i HKUD Slavonija Jakšić za dugogodišnja ostvarenja i predstavljanja jakšičkog kraja.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek