Svečano promovirana još jedna generacija diplomanata na požeškom Veleučilištu (foto galerija)

Autor: D.K.

POŽEGA –  Još jedna generacija diplomanata na Veleučilištu u Požegi, njih 174, danas je svečano promovirana kojima su uručene diplome, a koji su uspješno diplomirali na jednom od smjerova stručnih studija Računovodstva, Trgovine, Upravnog studija, Prehrambene tehnologije, Vinogradarstva, voćarstva i vinarstva te Trgovinskog poslovanja.

Prije svečanog uručenja diploma prigodnim se riječima svim nazočnima obratio i čestitke uputio dekan požeškog Veleučilišta u Požegi dr.sc. Dinko Zima, a posebne čestitke upućene su studentima na stručnom i specijalističkom studiju koji su nagrađeni poklon paketima Veleučilišta.

dr.sc. Dinko Zima, dekan Veleučilišta u Požegi

-Iako je današnja promocija za sve nas važan događaj ipak ste vi ti koji ste uložili najviše vremena, truda i rada da bi došlo do ovoga trenutka. Iz tog razloga danas budite ponosni jer je ovo vaš dan. Vi ste se žrtvovali da bi ušli u krug najboljih na Veleučilištu, a od danas i u klub Alumnija, završenih studenata Veleučilišta. Želimo vjerovati da proces, koji ste započeli prvim oblicima obrazovanja u najranijem djetinjstvu, ovim činom nije završen – rekao je u pozdravnom govoru  je dekan Zima naglasivši kako se sjeća mnogih od njih, bez obzira na godine, koji su bili uvjetno nesigurnih u sebe na početku školovanja na Veleučilištu.

Dekan Dinko Zima je istakao kako je uz usporedbu tad i sada, da su danas svi odvažniji, sigurniji, inovativniji, ali i mudriji.

-Nikako ne umanjujući vaš uspjeh, znamo da ste pri ovom razvoju imali ne malu podršku svojih obitelji, prijatelja, kolega s posla a neki od vas i vaših poslodavaca. U ovoj prilici sreće i zadovoljstva, svih njih, ne da ne smijete zaboraviti, već im trebate i zahvaliti. Vjerujem da ćete se složiti, da dio uspjeha ide i vašim nastavnicima i mentorima koji su uložili sva svoja znanja i vještine da bi vas poučili struci, a ponekad i životu. Bila nam je čast kroz poučavanje kod vas razvijati racionalnost, konstruktivnost, invenciju, domišljatost i stalnu želju za učenjem i napretkom. To je najveća radost i postignuće naših profesora. Gledajući sada vas, tako, s razlogom sretne i ponosne, mi, vaši profesori i mentori radosni smo zbog kontinuiteta razvoja naših  struka i želja nam je da nastavite raditi na unaprjeđenju struke jer ćete time pomoći sebi, svojoj zemlji i svome narodu – dodao je Zima.

Veleučilište u Požegi osnovano je 1998. godine i do danas se profiliralo kao visokoškolska ustanova na kojoj su nastavni programi na svim studijima s velikim udjelom stručne prakse prilagođeni potrebama hrvatskog gospodarstva i tržišta rada. Veleučilište provodi i europske projekte, a nositelj je Erasmus povelje te organizator  brojnih stručnih konferencija na međunarodnoj razini.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot