Svečano otvorenje nogometnog igrališta

Autor: J.M.D.

otvorenje igrališta u Kaptorlu 5.8.2014.KAPTOL – Nakon dvije sezone posuđivanja domaćinstava, Kaptolčani će napokon biti domaćini na vlastitom terenu.  Prijateljskom utakmicom između NK Kaptola i HNK Cibalije obilježit će se otvorenje novouređenog sportskog parka u Kaptolu.

Kaptolčani će u utorak, 5.kolovoza, osim Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja svečano otvoriti i nogometno igralište, pomoćna igrališta, ali i prelijepo uređene popratne sadržaje u sportskom parku.

Svečani program započinje u 9 sati, polaganjem vijenaca kod spomen obilježja hrvatskim braniteljima i središnjeg križa na groblju u Kaptolu koji se nastavlja kroz cjelodnevna sportska zbivanja.

Sportski program se sastoji od čak pet utakmica, a započinje utakmicom NK Kaptola i NK Papuka (limači) u 10 sati. U 11 sati slijedi utakmica NK Kaptola i NK Papuka (početnici),a  zatim u 14 sati utakmica između NK Kaptola Juniora i NK Kaptola Pionira. U 16 sati je na rasporedu utakmica NK Kaptol Veterana 1 i NK Kaptol Veterana 2.

U 18 sati započinje svečanost otvorenja novog travnjaka. U 20, 30 slijedi svečana večera za goste u Vatrogasnom domu u Kaptolu.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: