SVEČANA DVORANA „LUKI“: Blizu središta Požege, a kroz najam pogodna za obiteljske svečanosti i razne skupove do 60 osoba /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Ovih dana počela je s radom svečana dvorana „Luki“ smještena u Ulici Armina Pavića 7 što je stotinu metara od kružnog toka Njemačka ulica-Arslanovci. Izuzetno je lijepo uređena i opremljena uključujući i kvalitetnu rasvjetu, a uz nju je i parkiralište. Kapacitet joj je 60 sjedećih mjesta, a kroz najam se može koristiti jednokratno ili višekratno ovisno o dogovoru sa vlasnikom.

Dvorana „Luki“ namijenjena je za različite obiteljske svečanosti kao što su rođendani, imendani, momačke i djevojačke večeri, krizme, pričesti, karmine i drugo, a tu je moguće u miru održati prezentacije, te skupove raznog sadržaja.

-U sklopu dvorane se nalazi čajna kuhinja i sanitarni čvor, opremljena je okruglim stolovima za po šest osoba, te kompletnim priborom za jelo – kaže vlasnik Mato Mitrović i dodaje da se hrana tu treba dopremiti putem cateringa tj. dostave iz nekog od ugostiteljskih objekata.

Dvorana „Luki“ primila je prve goste koji su izrazili zadovoljstvo ambijentom i sadržajima u njoj. Kako saznajemo uskoro se tu priprema više svečanosti i fešte, a ima zanimanja i da se tu upriliči doček nove godine za manju skupinu ljudi.

Sve informacije o uvjetima najma i korištenju dvoran „Luki“ mogu se dobiti pozivom na mobitelima 091-531-1780 ili 098-930-9904.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek