Svečana dvorana Gala u Grabarju – pogodan prostor za svadbe, obiteljske fešte i razne skupove

Autor: Jelenko Topić

Nakon nekoliko mjeseci stanke zbog koronavirusa život se vraća u normalu, a u danima pred nama kreću svadbena veselja u dvoranama bez ograničenja broja sudionika. Zbog toga je zasigurno lijepa i izuzetno korisna vijest da je s radom počeo jedan novi luksuzno opremljen objekt za takve potrebe. Riječ je o Svečanoj dvorani Gala u Grabarju, smještenoj u Ulici Stjepana Radića 2, uz županijsku cestu Pleternica-Ferovac (bivši objekt Panonski otok).

Iskusno osoblje sa višegodišnjim stažem u ugostiteljstvu kutjevačkog kraja prihvatilo se ovog složenog posla, a pokazuju spremnost za organizaciju svih svečanosti koje će ljudske odnose i značajne trenutke u životu ostvariti na nezaboravan način.

Svečana dvorana Gala površine gotovo tisuću četvornih metara u novom ruhu obogaćena estetskim i drugim sadržajima uključujući ogromnu otvorenu terasu može za potrebe svih vrsta obiteljskih i drugih svečanosti, zabava, koncerata, te različitih skupova primiti od 50 pa čak do tisuću sudionika. Svi prostori  su klimatizirani i imaju ventilaciju za  izmjenu zraka, a velika otvorena terasa na koju se ulazi iz dvorane posebno je pogodna za pušače, te izlazak na prirodni svježi zrak sa slavonske ravnice. Tu je i dizalo sa rampom za invalide tako da je u dvoranu bez poteškoća moguće ući sa invalidskim kolicima!

Imajući u vidu da se dvorana koristi od vremena nakon koronavirusa zasigurno u njoj još ima slobodnih datuma za organizaciju vaših vjenčanja i drugih svečanosti u mjesecima koji su pored nama. Ovisno o broju vaših uzvanika dvorana se na odgovarajući način može pregraditi čime se dobije bez sumnje dobar estetski izgled neovisno o prostoru kojega koristite.

Za ovakve prigode Svečana dvorana Gala ima u ponudi niz različitih menija počevši od tradicionalnog slavonskog, pa do složenih sa platama i drugim specijalitetima gastronomske kuhinje. Neće izostati ni bogata ponuda pića i napitaka, kao i vinska karta koja među ostalim donosi i vino kuće dvorane Gala.   

Zanimljiva i prometna povoljno pristupačna lokacija na raskrižju državne ceste Požega-Našice i županijskog pravca između Pleternice i Kutjeva uz parkirališni prostor kapaciteta 200 vozila uz izuzetno povoljan odnos  cijene i kvalitete, veliki zatvoreni i otvoreni prostor, te dovoljno prostor za ples i veselo kolo sigurna su garancija za dobro raspoloženje  sa dragim ljudima u ambijentu novog ruha što vas motivira da se u ovim značajnim životnim prilikama odlučite za  Svečanu dvoranu Gala.

Na usluzi korisnicima dvorane Gala je i 13 suvremeno opremljenih komfornih soba sa 38 ležaja, a mladenci će dobiti besplatno sobu za prvu bračnu noć. Pored toga prvih pet parova koji rezerviraju Svečanu dvoranu Gala za svoje vjenčanje dobit će sve sobe gratis tj. bez naknade.

Stručno osoblje, ugodan živopisni ambijent i romantika toga kraja pod Krndijom ovo mjesto čine bajkovitim i nezaboravnim što garantiraju profesionalnost i vrhunska usluga bez kojih nema ni kvalitetno organizirane svečanosti i dobrog narodnog veselja.

Sve informacije o mogućnostima i detaljima korištenja korištenja Svečane dvorane Gala u Grabarju možete dobiti na njihovoj facebook stranici, zatim na brojeve mobitela 098/909 64 80 ili 098/948 08 62, te e-mail: svecanadvoranagala@gmail.com

[FAG id=275749]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88