Sve zapaženiji rezultati gimnastičarki Sokola

Gimnastičarke - seniorke_d program_Vukovar 17.5.2014.VUKOVAR/POŽEGA – U drugom kolu 52.-og Kupa Hrvatske – Regije Istok, Kup Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici D program nastupile su i predstavnice Gimnastičkog društva Sokol Požega koje su postigle zavidne rezultate.

Uz Požeške natjecateljice nastupile su i konkurentice iz Valpova, Belog Manastira,Vukovara i Slavonskog Broda.

Za Juniorke Gimnastičkog društva Sokola natjecale su se Analena Barić, Petra Tomšić, Ana Belan, Dora Pečur i Valentina Olšak. U pojedinačnom plasmanu Analena Barić osvojila je drugo mjesto čime je osvojila srebrnu medalju.

Ekipa Seniorki  bila je uspješnija te je osvojila  prvo mjesto ekipno u kojoj su se  natjecale Viktorija Banović, Marija Mitrović, Petra Vodilnelić i Antonija Faltinek.

U pojedinačnom plasmanu djevojke su također ostvarile izvrsne rezultate, dok se  Vuktorija Banović okitila srebrnom medaljom osvojivši drugo mjesto pojedinačno.

Brojna su natjecanja Gimnastičkog društva Sokol koja postaju sve prepoznatljivija i zapaženija, što se postiže odgovornim i marljivim radom, što im želimo i budućnosti.

0 Comment

Send a Comment