Šutalo manager godine: Nagradu proslavio s prijateljima i poslovnim partnerima /FOTO/

Autor: D.K.

POŽEGA – U krugu svojih prijatelja i poslovnih partnera, predstavnika javne vlasti i drugih vlasnik tvrtke “Color email” Goran Šutalo proslavio je svoje proglašenje managerom godine u kategoriji velikih tvrtki.

Podsjetimo, tradicionalna svečanost dodjele godišnjih nagrada najboljih gospodarstvenika i poduzetnika za ovu godinu, koju redovno na kraju svake kalendarske godine organizira Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika u Zagrebu, proteklo je u svečanom ozračju, a među 16 nagrađenih u devet kategorija našao se i jedan Požežanin, Goran Šutalo. Ta je nagrada u svakom slučaju rezultat dobrog rada i poslovanja „Color emajla“ uključujući i njegovu snažnu izvoznu orijentaciju i veliki rast zapošljavanja zbog proširenja proizvodnog programa i povećanja obima proizvodnje.

-Svi vi dragi moji prijatelji znate zbog čega sam vas pozvao. Upravo zbog toga želim vam još nešto u kratkim crtama reći. Croma, Hrvatska je udruga managera i poslodavaca koja već 27 godina i daje nagrade u 16 kategorija. Tu se radi o velikim, malim i srednjim tvrtkama, javnim tvrtkama, osobama za životno djelo i dr. Inače nisam član te udruge pa sam se o tome malo bolje upoznao i došao do spoznaje kako se radi o kvalitetnoj udruzi u kojoj su ozbiljni ljudi i nadasve tvrtke. Kao što vidite oni su bili jako zadovoljni sa mnom. Dobio sam nagradu za velike tvrtke kao manager godine. Još uvijek mi nije poznato tko me nominirao i predložio za to. Interesirao sam se kako to i na koji način funkcionira. Rečeno mi je da prijedloge mogu slati gradovi, pojedinci, županije i svi koji to žele. Kad sam bio tamo rečeno mi je kako je Varaždinska županija predložila, koja je bila domaćin te svečanosti, predložila dvojicu za nominaciju. Uglavnom u žiriju koji bira managere godine sjede osobe koji su dobitnici iz prošle godine. Oni određuju tko će biti izabran što znači da ću ja za narednu godinu biti taj koji će sjediti u žiriju i dati svoj glas tko to zaslužuje. Na kraju samo Uprava Crome potvrdi odluku žirija. Sve je bilo na visokoj razini. Hvala vam svima od srca i drago mi je što ovu nagradu mogu podijeliti sa svima vama – rekao je Goran Šutalo.

Čestitke Goranu Šutalu uputio je Luka Balenović, predsjednik HGK Požeško-slavonske županije koji je naglasio kako je nagrada došla u prave ruke te da je njegova tvrtka promocija požeškog gospodarstva.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot