Susret biskupa Škvorčevića s predstavnicima medija u prigodi nadolazećih blagdana: “Želim vam zahvaliti i za vašu požrtvovnost i strpljivost kojom nastojati tragati i za smislom svoga života”

Autor: D.K.

POŽEGA – Povodom nadolazećeg Božića požeški biskup Antun Škvorčević predstavio je svoju ovogodišnju božićnu poruku pod naslovom „I život bijaše svjetlo ljudima“ kojom prilikom je bio upriličen i susret s predstavnicima medija. U toj prigodi biskup Škvorčević zahvalio se novinarima na njihovoj ustrajnosti i nastojanju da svoj posao obave na najkorektniji način.

-Želim vam zahvaliti i za vašu požrtvovnost i strpljivost kojom nastojati tragati i za smislom svoga života. Naime, Božić je govor o rođenju i to onom rođenju koje se može dogoditi po Bogu ili s Bogom. Ta činjenica da se u nama uvijek iznova može roditi novost života kojoj je Bog autor, ta je uvijek pokretačka snaga. Evo, želim vam da upravo na tim nekim obzorima Božićnim i vi budete radosni zbog tih mogućnosti koje nisu naše nego Njegove, Božje. Hvala vam i za ono što činite izvješćujući o djelovanju Požeške biskupije – rekao je msgr. dr. Antun Škvorčević, požeški biskup novinarima prije čitanja božićne poruke.

Nakon što je pročitao Božićnu poruku vjernicima, biskup se uz malu zakusku zadržao u razgovoru s novinarima. Uz čestitku za nadolazeći blagdan, poklonio im je i knjigu o Katedrali sv.Terezije Avilske.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek