Suradnja u projektima može dati veliki doprinos novim idejama

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Danas je Gradska vijećnica Požege bila ispunjena predstavnicima obrtničkih komora i udruženja obrtnika iz više županija RH na čelu sa predsjednikom Hrvatske obrtničke komore Dragutinom Ranogajcem koje je primio požeški gradonačelnik Vedran Neferović i njegov zamjenik Darko Puljašić. Kao sudomaćini bili su nazočni i predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske komore Stipo Barukčić, predsjednik Udruženja obrtnika Požege Slavko Rih i zamjenik požeško-slavonskog župana Željko Jakopović.

Povod posjete je održavanje manifestacije Vincelovo u Požegi – Zeleno i plavo koja je započela danas u 11 sati u šetališnoj zoni.

Sve nazočne pozdravio je i zaželio dobrodošlicu u grad Požegu gradonačelnik Neferović koji nije skrivao zadovoljstvo održavanjem već tradicionalne manifestacije osmu godinu za redom.

-Svima vama koji ste sudionici jedne veze između Slavonije i Dalmacije, zelenog i plavog, i koji radite na ideji povezivanja Hrvatske, ne samo na turističkom već i gospodarskom dijelu želim se zahvaliti posebice na novim idejama i na zapošljavanju dobrog dijela naših stanovnika tijekom sezone. U ovakvim susretima dolazi se sigurno do novih ideja i projekata u okviru pojedinaca ili neke druge razine što je stvar dogovora onih koji u tome sudjeluju. U svakoj narednoj godini grad će biti sretan ako bude mogao biti domaćin na ovakvim i sličnim susretima i pomoći ćemo s naše strane koliko budemo mogli – rekao je gradonačelnik Neferović.

Nazočne je pozdravio i predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavosnke županije Stipo Barukčić i zamjenik župana Požeško-slavonske županije Željko Jakopović koji su izrazili zadovoljstvo što se uspijeva u krizno vrijeme organizirati tradicionalni projekt Zeleno plavo.

Od uzvanika se obratio predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec koji je pohvali hvalevrijedan projekt Zeleno i plavo koji bi trebalo još unaprijediti i u koji treba još više ulagati kako bi se spojila ponuda koju nudi Slavonija što može pomoći u pripremi turističke sezone.

Projekt su podržali i predstavnici iz Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije koji naglašavaju da su velike mogućnosti u suradnji koja se već na neki način i ostvarue u smislu sezonskog zapošljavanja a mogućnosti su i u zajedničkom obrazovanju strukovnih zanimanja.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: