Studenti očarani izgledom vinarije Galić: “Ovo izgleda kao svemirski brod” /FOTO/

Autor: Leon Tomić

Korijeni i ljubav prema vinu Josipa Galića potječu još od malena, a svoj pravi posao pokrenuo je prodajom Presoflexa 2007. godine i “zaplovio” u velike investicijske projekte.

Galić je svoju proizvodnju smjestio u Kutjevu i stvorio pravi mali raj. Fantastičnim dizajnom i novim tehnologijama donio je nešto novo što se rijetko gdje može vidjeti u Hrvatskoj, ali i šire u Europi. Cjeloživotnim ulaganjem i razvojem stvorio je ono o čemu svaki poduzetnik može samo sanjati.

Upravo su se u to uvjerili i studenti 2. godine vinarstva u Požegi koji su prošli tjedan posjetili Galićev “svemirski brod”.

“Izgledalo je kao da smo u svemirskom brodu, u nekom drugom svijetu. Svi ti pogoni, bačve, sve lijepo dizajnirano i opremljeno najnovijom tehnologijom”, dojmovi su jednog od studenata.

Naš sugovornik, student, i sam se bavi proizvodnjom vina u đakovačkom kraju.

“Ovo me uistinu ohrabrilo i shvatio sam da se trudom i radom mogu postići veliki rezultati, a ovaj primjer i vinarija Galić mi mogu biti samo uzor da i ja jednog dana ostvarim nešto što oduvijek sanjam”, rekao nam je.

Kroz objektiv mladog studenta vinarija izgleda doista kao svemirski brod zaustavljen podno Krndije u prijestolnici graševine.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek