Požega.eu

STRELJAŠTVO: Hana Hormot osvojila brončanu medalju, a Bruno Farkaš i Noa Hormot imaju osobne rekorde!

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: SK

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | STRELJAŠTVO: Hana Hormot osvojila brončanu medalju, a Bruno Farkaš i Noa Hormot imaju osobne rekorde! Požega.eu | STRELJAŠTVO: Hana Hormot osvojila brončanu medalju, a Bruno Farkaš i Noa Hormot imaju osobne rekorde!

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: SK

Osijek je bio domaćin 2. Turnira olimpijskih nada u streljaštvu za disciplinu zračno oružje. Natjecati su se mogli samo juniori i kadeti. Nastupilo je i petero kadeta Streljačkog kluba Požega: Hana Hormot, Lucija Bogdanović, Nara Grdiša, Bruno Farkaš i Noa Hormot. 


Svi su dosta dobro gađali, iako je nekima ovo bilo prvo natjecanje u velikom meču odnosno nastup sa 60 dijabola. Najbolja je bila iskusna Hana Hormot osvojivši brončanu medalju jer je zadnjim hitcem pogodila šesticu tako da joj je drugo mjesto pobjeglo za tri kruga. 
Treba još pohvaliti Brunu Farkaša i Nou Hormota kojima je ovo prvi meč, s posebno Nou koji je pucao tuđim pištoljem. Oba su postavili svoje osobne rekorde. Pred strijelcima je za dva tjedna 2.kolo Druge hrvatske lige koje se također održava u Osijeku.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.