Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Stotinu mališana sudjelovalo na Ljetnim sportskim igrama djece u Vetovu

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Drugu godinu za redom održane su Ljetne sportske igre djece u Vetovu na kojima je sudjelovalo gotovo stotinu djece u dobi od 3 do 12 godina. Svi oni su kroz proteklo razdoblje iz treninga u trening učili i nadograđivali svoja sportska znanja i vještine te se upoznavali sa novim sportovima.
Mališane i njihove roditelje te gradonačelnika Kutjeva Josipa Budimira i njegove suradnice iz Gradske uprave, pozdravila je Emi Majin, predsjednica Udruge La Bella Vita koja je i nositelj odnos organizator Ljetnih sportskih igara.


-Družimo se s mališanima više od dva tjedna i redovito smo trenirali. Danas smo odlučili obilježiti i službeno otvoriti, kao i prošle godine ove sportske igre. Brojimo gotovo isti broj mališana koliko ih je bilo i godinu prije. Drago mi je što ćemo još jedno ljeto provesti zajedno, kroz druženje i zabavu. Zahvaljujem se gradu Kutjevu i gradonačelniku Josipu Budimiru na svim potporama koje nam pružaju kako bi ovaj projekt mogli provesti. Zahvaljujem i NK Graševina što nam je ustupio prostor i velikom broju sponzora – rekla je predsjednica Udruge Emi Majin naglašavajući kako ništa sve to ne bi bilo moguće bez djece koja u svemu tome sudjeluju.


-Velika je čast čuti da su neki roditelji odgodili odlazak na more a sve iz razloga kako bi njihovi mališani mogli sudjelovati u Ljetnim sportskim igrama na čemu svima njima zahvaljujem – dodala je Emi koja je najavila kako će se u nastavku tijekom godine provesti i zimska sportska škola u Školskoj dvorani u Kutjevu te se susresti sa dvoranskim sportovima.


Sve nazočne pozdravio je i gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir koji je naglasio kako bi se i on češće igrao s mališanima i proveo neko vrijeme s njima.
-Ovakve aktivnosti su u svakom slučaju koje treba poticati i podržavati. Drago mi je što ovo više nije samo gradska već i županijska nota okupljanja djece jer su ovdje djeca iz okolnih gradova i općina naše županije. Zbog toga sam sretan i ponosan uz uvjerenje da će svaka ljetna škola imati veći broj djece – rekao je gradonačelnik Budimir.


Između ostalih igara ovoga puta djeca su se natjecala u gađanju vodenim balonima koja je igra zainteresirala sve mališane koji su se više nego zabavno osjećala što je bilo vidljivo na njihovim licima.
Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo