Što poručuje don Mario Matković kolegi župniku iz Gradišta pokraj Županje? “Klekni u suzama pred njima, poljubi ih i ispričaj se iskreno obitelji”

Autor: D.K.

….Slučaj svećenika iz Gradišta pokraj Županje, koji je odbio pričestiti prvopričesnika Adama s ostalom djecom, zgrozio je cijelu Hrvatsku. Međutim, Adam je ipak primao pričest s ostalom djecom.

Što je kolegi svećeniku, župniku u Gradištu pokraj Županje, poručio don Mario Matković župnik iz Žrnovnice, pročitajte u cijelosti:

Dragi brate u Kristu, znam da te nitko nemože prisiliti na ovo, čak ni biskup jer možeš reći pastoralni razlozi a ja mu ne uskraćujem sakramente samo u drugo vrijeme..
Ali znaj brate u Okrugu bivšoj župi imao sam prvopričesnika sa težim oblikom autizma, negovi krici i nekontrolirane geste tijekom obreda za mene su bile izraz i krik Božije ljubavi. ……
Znaj brate Krist je umro i uskrsnuo i za te anđele i ljubi ih više nego mene i tebe. ..
Zato postani svjestan ako si njih unesrećio Kristovo srce si ranio…..
Volio bi da ti ovo prezentiraju fejs prijatelji ako su u blizini da znaš…
Neznam jeli sv. Pričest prošla, ako nije kleni ispred njih poljubi ih i neka budu pričešćeni u redovitom obredu, ako je prošla učini isto kelkni pred njima poljubi ih jer su oni znak Božije ljubavi.
Nemoj misliti da si ponižen i pobjeđen, klekni u suzama pred njima , poljubi ih i ispričaj se iskreno obitelji, jer ćeš jedino tako Kristovo srce koje si ranio zacijeliti…

Pozdrav u Kristu DON MARIO MATKOVIĆ župnik Žrnovnice

/Foto: FB don Mario Matković/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot