STIŽE 2018.: Svečani dočeci širom Zlatne doline uz dobre svirače, kapljicu i delicije

Autor: DK

POŽEGA – Bliži se Silvestrovo, a dakako i silvestarska noć kada se dočekuje Nova 2018. godina, te ispraća ova na izmaku. Dakako to će proteći uz obilje dobre glazbe, zabave, odabranu kapljicu i dobre svirače.

Samo jedan organizirani Doček 2018. godine će na otvorenom prostoru i to u Pješačkoj zoni grada Požege tj. na spoju Cehovske, Florijanove i Lermanove ulice gdje će građani slaviti uz tople napitke i svirku tamburaškog sastava „Posegana“.

Priprema se u Požegi i okolini više fešta u ugostiteljskim objektima. Tako će u hotelu „Grgin dol“ nastupiti „Libreto band“, zatim u „Cool Coloru“ tamburaši „“Srce bećarsko“, objektu „Zlatni Lug“ u Donjim Emovcima „Majestic band“, dvorani „GF“ u Novoj Lipi skupina „Prestige“ itd.

Skupina „Vertigo“ svirat će u restoranu „Schoon blick“ u Vetovu, zatim „Aurea band“ u poznatoj jakšićkoj dvorani „Honda“, te „Valentino“ u dvorani „Bijela kuća“(Blacko).

Glazbena skupina „Alfa“ te noći će svirati u lovačkom domu „Psunja“ u Orljavcu, a saznajemo da ima još svečanih dočeka u mjesnim domovima i ugostiteljskim objektima kao na primjer u Biškupcima gdje će posjetitelje zabavljati “City band” iz Nove Gradiške, zatim u Planinarskom domu „Lapjak“ u Velikoj gdje će nastupiti Danko&Cocktail itd, a bit će još dočeka uz DJ-e u kafićima i diskoklubovima ovoga kraja.

/Foto: Ilustracija/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: