Štićenici Doma za odrasle osobe Ljeskovica Požežanima ponudili božićne ukrase koje izrađuju na radionicama

Autor: V.P.

POŽEGA – Korisnici i terapeuti Doma za odrasle osobe iz Ljeskovice, tijekom godine, a posebno u predblagdanske dane na svojim radionicama izrađuju nakit, suvenire, poklone, aranžmane i druge blagdanske ukrase. Do sada su nekoliko godina sudjelovali sa svojim štandom na Katarinskom sajmu u Slav. Brodu, a od ove godine odlučili su to isto ponuditi i Požežanima. Ovih dana oni će na štandu u pješačkoj zoni grada Požega, ponuditi sve što su proizveli na svojim radionicama.

Rada Matoš, ravnateljica Doma za odrasle osobe Ljeskovica

 – Do sada smo imali lijepa iskustva u nastupu na Katarinskom sajmu, te na Božićnom sajmu u Požegi, a sada želimo već i prije blagdana ponuditi naše proizvode u našoj županiji. Prezentirat ćemo sve radove naših korisnika, posebno za blagdane i prije adventa, za koji imamo adventskih vijenaca sa svijećama, te vijenaca za ulazna vrata i prigodnih aranžmana. Na štandu će zajedno s terapeutima korisnici sami prodavati ukrase i nakit – istakla je ravnateljica doma, Rada Matoš, dipl. soc. radnik, koja se posebno zahvaljuje gradu Požegi koji im je odobrio mjesto i štand potpuno besplatno, što je za njihovu ustanovu posebno bitno.

 – Nama je posebno bitno da upoznamo ovim nastupom našu širu javnost, da naši korisnici jesu bolesni ljudi, no da ih ne treba gledati s nekom predrasudom. Na taj način kroz njihov rad i njihove aktivnosti mi razbijamo i stigmu psihičkih bolesti. Ovo je za sve jedna pozitivna priča i mi smo kao i oni građani ove zajednice – zaključuje ravnateljica Matoš, koja je zajedno s korisnicima i terapeutima na štandu u pješačkoj zoni grada Požege ponudila Požežanima veliki broj blagdanskih aranžmana za njihove domove.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot