Na startu izazova „Slavonije“ uz nove igrače trener Robert Špehar sa pomoćnicima Brkićem i Berdijem (FOTO)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Prvu prozivku pred novu sezonu imali su nogometaši požeškog trećeligaša „Slavonije“, a uz 23 igrača među kojima su i pojačanja, bili su novi trener poznat igrač niz europskih klubova i bivši reprezentativac Robert Špehar sa pomoćnicima Krešimirom Brkićem i Neviom Berdijem, kao i predsjednik kluba Krunoslav Prpić.

Krunoslav Prpić, predsjednik NK Slavonije

-Prošla sezona nije ispunila naša očekivanja, a poduzimajući korake za jačanje stručnog rada dogovorili smo dolazak novog trenera, kao i sadašnjih pojačanja Marija Majstorovića iz pleterničke „Slavije“ i vratara Marija Rezo iz „Svjetlosti“(Lužani)- kazao je predsjednik „Slavonije“ Krunoslav Prpić dodajući da očekuju još nekoliko pojačanja, a nekoliko igrača su opravdano odsutni na prvom okupljanju. Time žele opravdati djelovanje kluba sa dugogodišnjom bogatom tradicijom pred gotovo 400 članova, a ključni ciljevi su kvalitetan stručni rad, plasman od 1. do 5. mjesta, osvajanje županijskog kupa, te afirmacija mladih igrača tako da će klub za novo prvenstvo biti spoj mlađih i iskusnih tj. starijih. Iz „Slavonije“ su otišli Aleksandar Darmopil i Goran Jurić, a težnje kluba su tijekom slijedećih godina uz poboljšanje infastrukture i stvaranje uvjeta plasman u viši rang.

Robert Špehar, novi trener NK Slavonije

-Iznenađen sam pozivom u ovaj klub, prihvatio sam izazov vidjevši ambicije čelnih ljudi ove sredine uključujući razumijevanje grada i gradonačelnika Vedrana Neferovića, stoga idemo u novi iskorak jer Požega zaslužuje više u ovom popularnom sportu- ističe Robert Špehar ne krijući zadovoljstvo dolaskom u ovoj kraj jer tvrdi da želi poboljšati rad i stabilizirati momčad tako da se promijeni taktika igre uz povećanje borbenosti i brzine momčadi.

Najavljeni su pripremni susreti najprije sa „PMSC-om“ iz Pečuha što je uzvrat za gostovanje Požežana u toj zemlji, slijedi jaki turnir „Stjepan Zdenko Šivo“ u Pleternici zadnjeg vikenda u srpnju, zatim utakmice protiv „Požege“, „Marsonije“ itd.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: