Spotove iz TV Supertona za godinu dana gledalo više od 940 tisuća ljudi

Autor: D.K.

POŽEGA – Malo tko je očekivao veliku popularnost video spotova tamburaških pjesama kakva se bilježi na jednom novom mediju. Poljoprivredna TV iz Požege je u travnju prošle godine pokrenula izdvojeni internet servis i bazu tamburaških spotova pod nazivom TambuRaj, dostupan na www.tamburaj.poljoprivredna.tv i na www.youtube.com/tamburaj.

Spotovi nastali u produkciji Poljoprivredne TV, izdvajani iz specijalizirane tamburaške emisije TV Superton urednika Jelenka Topića u kojoj svakog tjedna gostuju i uživo sviraju tamburaški sastavi iz naše zemlje i inozemstva, svaki dan bilježe velik broj pregleda, dijeljenje putem društvenih mreža i korištenje na raznim prigodama.

-U 12 mjeseci objavili smo spotove od 40 tamburaških sastava, iz dva festivala i jednog koncerta. TambuRaj nakon godinu dana broji 844 spotova vlastite produkcije, te ukupno 941.776 pregleda na YouTubeu – kaže glavni urednik Poljoprivredne TV Ivan Ril dodavši da taj kanal ima više od 500 pretplatnika, najpopularniji spot je “Ode kuća, ode brak” u izvođenju osječkog sastava Fijaker sa gotovo 90 tisuća prikaza.

Poljoprivredna TV svaki mjesec bilježi rast gledanosti, čije zasluge jednim dijelom pripadaju i tamburaškim spotovima jer ih prva hrvatska poljoprivredna televizija u svom programu emitira u prosjeku 30 dnevno.

-Nastojimo dati doprinos širenju tamburaške glazbe u našoj zemlji, a sastavi koristeći naše spotove za svoju promidžbu sebi pronalaze posao- nastavlja Ril.

Mišljenja su da je skupiti milijun pogleda na Youtubeu, na nečemu što nije glupost, ozbiljna i izvođačima zanimljiva stvar.

Prava brojka pogleda ili pregleda (uključujući emitiranje TV Supertona i spotova pojedinačno) na televiziji i na YouTubeu kanalu Poljoprivredne TV, daleko je veća.

Ovakvim širenjem tamburaške glazbe na internetru i društrvenim mrežama pocvećava se gledanost Poljoprivredne TV, ali i promidžba objekata OPG Zlatni lug u čijem se ambijentu sa prepoznatljivim motivima drevne slavonske gradnje snimaju emisije TV Supertona, pa tako i navedeni spotovi, koji će među ljuibiteljima tamburaške glazbe uvijek biti popularni.

Stoga su razmišljanja male ekipe ove TV kuće da se dodatno unaprijedi ovaj zanimljiv i dobro prihvaćen projekt.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot