Snimke „Zlatnog glasa zlatne doline“ kreću ovog vikenda na Poljoprivrednoj TV

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA/KAPTOL – Nedavno u Kaptolu održani 43. Festival tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline 2017.“  Kako je poznato bit će prezentiran gledateljstvu čak osam televizija u našoj zemlji od lokalne do regionalne i državne razine. A taj način popularizrat će se festival, nove tamburaške pjesme, te naravno solisti i tamburaški sastavi koji su na njemu nastupili.

Već od ovog vikenda kreću te snimke koje će u najvećem broju slučajeva biti emitirane u dva dijela.

U subotu  3. lipnja od 20.30 sati na Poljoprivrednoj TV u terminu popularne emisije TV Superton kreće emitiranje prvog dijela koji donosi nastup tamburaškog orkestra kaptolačke OŠ Vilima Korajca, svečano otvaranje festivala i dio novih skladbi. Repriza te snimke, dakle prvog dijela festivala na Poljoprivrednoj TV je u nedjelju 4. lipnja od 16.25 sati i u utorak 6. lipnja od 20.30 sati.

Drugi dio će se emitirati u istim terminima od slijedeće subote, a tada će biti prikazano izvođenje drugog dijela novih pjesama, zatim nastup gostiju večeri TS „Slavonski dukati“, proglašenje pobjednika sa dodjelom nagrada, izvođenje pobjedničke pjesme i zatvaranje priredbe.

Uskoro će snimke emitirati još DMC TV iz Zagreba, zatim TV Jabuka, također iz Zagreba, Vinkovačka, Osječka i Plava TV, kao i TV Trend iz Karlovca. Uslijedit će i snimka festivala na CMC televizije.

Kompletnu produkciju radila je ekipa „Studio Paradigma“ iz Osijeka sa pet kamera, te vlastitom rasvjetom i montažom.

O terminima emitiranja na drugim televizijama ćemo uskoro obavještavati čitatelje

Više iz kategorije