Slobodnih radnih mjesta puno, zainteresiranih malo

Autor: DK

Gotovo da je ista situacija oko potražnje za radnicima iz tjedna u tjedan. Potražnja je velika, a zaintetresiranih malo. Dok neki ne žele ići raditi jer su se na neki drugi način snašli i osigurali egzistenciju drugima je draže biti na zavodu zapošljavanju i primati što duže naknadu kao nezaposlena osoba.

PROJEKT INŽENJERING d.o.o., POŽEGA, Svetog roka 35, traži:
5 vodoinstalatera/vodoinstalaterki, 5 keramičara/keramičarki i 5 knaufera/knauferki-montera/monterki suhe gradnje za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu javiti pisanom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail: ines@projektinzenjering.hr do 19. srpnja 2018. godine.

PRESOFLEX GRADNJA d.o.o., POŽEGA, Industrijska 30, traži:
1 upravnog pravnika/upravnu pravnicu VŠS, s radnim iskustvom 3 godine i važećom licencom za obavljanje poslova javne nabave, za rad na neodređeno vrijeme, 1 financijskog knjigovođu/knjigovotkinju (SSS ili VŠS ekonomskog usmjerenja),
1 komercijalistu/komercijalisticu (SSS, VŠS ili VSS ekonomskog usmjerenja),
1 kalkulanta/kalkulanticu za elektroinstalaterske radove (SSS, VŠS ili VSS elektrotehničkog usmjerenja) i 2 kalkulanta/kalkulantice za građevinske radove (SSS, VŠS ili VSS građevinskog usmjerenja) svi s radnim iskustvom 3 godine, vozačkim ispitom B kategorije i aktivnim znanjem jednog stranog jezika (prednost engleski) za rad na neodređeno vrijeme, te još traži: 3 zidara/zidarice, 2 armirača/armiračice i 1 tesara/tesaricu za rad na određeno. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail: ured.uprave@presoflex-gradnja.hr do 31. srpnja 2018. godine.

FLOREUS d.o.o., ZAVRŠJE, Vinogradska 10, traži:
10 radnika/radnica u proizvodnji aranžmana od umjetnog cvijeća i 4 pomoćna skladišna radnika/radnice za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 091 221 1800 do 17. srpnja 2018. godine.

MG GALIĆ j.d.o.o., BIŠKUPCI 65, traži:
1 konobara/konobaricu za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel: 099 751 2651 do 31. srpnja 2018. godine.

STROJOBRAVARSKA RADIONICA SUBOTIĆ, VESELA 6 B, traži:
1 radnika/radnicu u strojobravarskoj radionici za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom ili pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na mobitel: 098 865 360 do 21. srpnja 2018. godine.

OBRT GABRIJEL, ZAGRAĐE 74, traži:
1 fasadera/fasaderku, 1 zidara/zidaricu na strojnom žbukanju i 1 pomoćnog građevinskog radnika/radnicu, svi za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 095 354 5635 do 18. srpnja 2018. godine.

STOLARIJA KNAPIĆ, FRKLJEVCI 6, traži:
2 radnika/radnice za rad u stolarskoj radionici na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 098 594 644 ili na e-mail: zdravko@kuhinje-knapic.com do 20. srpnja 2018. godine.
Javni prijevoz LEGAC, ŠEOVCI 6, traži:
1 vozača/vozačicu teretnog vozila (C kategorija) i 1 vozača/vozačicu teretnog vozila s prikolicom (C i E kategorija) za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 098 519172 ili na e-mail: jplegac6@net.hr do 23.srpnja 2018. godine.

NISKOGRADNJA JURČAK d.o.o., POŽEGA, Industrijska 29, traži:
2 radnika/radnice niskogradnje s 1 godinom radnog iskustva i 1 rukovatelja/rukovateljicu građevinskim strojem s 3 godine radnog iskustva za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobno ili pisanom zamolbom na adresu poslodavca do 31. srpnja 2018. godine.

ŽDRAKIĆ d.o.o., GOLOBRDCI 1, traži:
2 vozača/vozačice teretnog vozila u domaćem i međunarodnom prometu (C i E kategorija i COD 95) i 1 rukovatelja/rukovateljicu bagerom, svi za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 098 187 2011 do 24. srpnja 2018. godine.

JOZIĆ trgovina d.o.o., PLETERNICA, Bana J. Jelačića 19, traži:
1 prodavača/prodavačicu u trgovini rezervnih dijelova i 1 komercijalistu/komercijalisticu (SSS) sa znanjem engleskoga jezika, za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 098 609887 ili na e-mail: jozicmato@gmail.com do 17. srpnja 2018. godine.

SCHON BLÜCK d.o.o., VETOVO, Zagrebačka 18, traži:
1 kuhara/kuharicu s radnim iskustvom 1 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel 098 484 850 do 20. srpnja 2018. godine.

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Požega nastavlja s provedbom programa obrazovanja nezaposlenih osoba za potrebe tržišta rada. Zavod će za polaznike snositi troškove obrazovanja, putne troškove, troškove liječničkog pregleda te će polaznicima za vrijeme trajanja obrazovanja isplatiti novčanu pomoć.

U planu obrazovanja su osposobljavanja za zanimanja:
zavarivač/zavarivačica tig postupkom, zavarivač/zavarivačica mag postupkom, pomoćni zidar/zidarica, pomoćni tesar/tesarica, armirač/armiračica, rukovatelj/rukovateljica motornom kosilicom i trimerom, rukovatelj/rukovateljica motornom pilom, vozač/vozačica motornih vozila, pomoćni konobar/konobarica, AutoCAD operater/operaterka, programer/programerka mobilnih aplikacija – ANDROID, JAVA programer/programerka, njegovatelj/njegovateljica starijih i nemoćnih osoba, voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te strani jezici (engleski, njemački i talijanski) za osobe koje će raditi sezonske poslove na moru.

Informacije o uvjetima za uključivanje u pojedini program te prijave, sve zainteresirane nezaposlene osobe mogu dobiti kod svog savjetnika za zapošljavanje u vrijeme individualnih konzultacija (od 7.30-9.00 sati).

Hrvatski zavod za zapošljavanje obavještava sve nezaposlene osobe da u Područnom uredu Požega mogu posjetiti INFO TOČKU HZZ-a – prostor za pretraživanje slobodnih radnih mjesta, te izrađivanje i ispis životopisa i zamolbe za posao.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića