„Slijepi putnici“ proslavili rođendan sa brojnim požeškim glazbenicima (FOTO)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Prije 19 godina u ovom gradu osnovan je rock band „Slijepi putnici“, koji je obilježio svoj rođendana u Pubu „Mac Key“ prigodnim nastupom.  Okupilo se dosta glazbenika koji su prošli kroz ovaj sastav među kojima su i solistica Sanela Kovačević, solista Damjan Pirović i drugi. Iza „Slijepih putnika“ je ostalo nekoliko dobrih albuma i pjesama među kojima je najpoznatija „Oči zelene“, koja se dosta vrtila na našim radio-postajama i njihovim top listama. Oni su bili pobjednici jednog natjecanja mladih sastava koje je organizirao Hrvatski radio Zagreb.

-Odsvirali smo deset najpoznatijih pjesama sa naših albuma, te obilje pop rock domaće i strane glazbe- kaže gitarista i pjevač, te osnivač „Slijepih putnika“ Marijo Kovačević.

Ovom prigodom došli su im pomoći brojni glazbenici iz požeškog kraja među kojima su bili momci iz osječko-požeškog sastava „Twist off“, te skupine „A je to band“ i „Libreto“ iz Požege.

Druženje je potrajalo do kasnih noćnih sati uz želju da se ponovo okupe ovakvom ili sličnom prilikom, a uz dobru pop i rock svirku moglo se čuti i džeza vrsnih požeških glazbenika koji nastupaju i u Big bandu Požega.

Nakon ove lijepe i uspješne večeri, kada su posjetitelji uživali u dobroj svirci,možda „Slijepi putnici“ ponovo okupe ekipu za nastupe, pa snime još poneku pjesmu ili video-spot.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: