Sletio u putni kanal i dao petama vjetra: Nestašni vozač ili vozačica Renaulta CLIO nastavio bi vožnju da nije bilo ograde i drveća i završio bi u nečijem dvorištu

BRESTOVAC – Treći dan policija na cestama Požeštine bilježi prometne nesreće sa slijetanjem vozila u putni kanal. Ova zadnja koja se dogodila u Brestovcu, na cesti prema Pakracu, još uvijek u ne utvrđenom vremenu, najvjerojatnije noćas ili rano jutros, pomalo je zanimljiva i interesantna. Nestašni vozač ili vozačica s osobnim vozilom Renault CLIO sletio je s ceste u putni kanal. Da nije bilo ograde i drveća vožnja bi bila nastavljena i završila bi u nečijem dvorištu ili na drugom dijelu putnog pravca, državne ceste prema Novoj Gradiški.

Vozilo Renault CLIO nalazi se cijelo prije podne i popodnevnih sati u putnom kanalu. Za pretpostaviti je da je onaj tko je upravljao tim vozilom bio pod utjecajem alkohola pa se iz straha od policije i oduzimanja vozačke dozvole negdje skrio do otriježnjena. Sigurno je u jednom trenutku pomislio bolje da se trijeznim u toplom krevetu kod susjeda, brata, sestre ili kod neke rodbine nego da prenoćim u prostorijama policije. Možda je bio u pravu?


Registarskih pločica nema na vozilu, a ne treba niti sumnjati da svojim metodologijama policija neće utvrditi tko je vlasnik vozila, a tko je u tom trenutku upravljao vozilom, e to će trebati utvrđivati. Netko će neku kaznu platiti i prouzročenu štetu na ogradi. Bolje i to nego ostati bez vozačke dozvole.

Podsjetimo, jučer su četiri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila u Vukojevici, pokraj Čaglina u kojoj je sudjelovalo vozilo Hyundai požeških registarskih oznaka koje se kretalo se iz pravca Našica prema Čaglinu te je u jednom trenutku iz još neutvrđenih razloga je prešlo na suprotni kolnički trak i zabilo se u “ćupriju” pred jednom kućom. U toj su prometnoj nesreći teže ozlijeđene tri osobe i jedna lakše. Sve su zadržane na bolničkom liječenju.

Jedna se prometna nesreća dogodila na Badnjak, u nedjelju, 24. prosinca na državnoj cesti Pleternica-Batrina kod sela Komorica došlo je do prometne nesreće između dva vozila kojom prilikom je na svu sreću lakše ozlijeđeno četvero djece i dvije odrasle osobe. Svi oni su bili prevezeni vozilom hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega iz koje su nakon liječničkog pregleda puštene na kućnu njegu.

 

 

0 Comment