“Slavonska korpa” sinonim kulturne baštine

Autor: D.K.

POŽEGA – Slavonska korpa objedinjuje karakteristične autohtone slavonske delicije uz istaknuto njegovanje tradicije jer je korpa oduvijek sinonim bogatoga poklona koja “otvara i ona zatvorena vrata”, u mnogim ustanovama i institucijama.

Na današnjoj konferenciji za novinare Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maja Jakobović predstavili su “Projekt Slavonska korpa”.

– Ovo je prvi gastro suvenir koji je dostupan svima u cijeloj Republici Hrvatskoj koji objedinjuje enologiju i gastronomiju, suhomesnatih proizvoda, sireva, meda, kolača i bučinovog ulja te rakije, vina i raznih suvenira – naglašava Maja Jakobović.

Ovaj projekt Turističke zajednice Požeško-slavonske županije je direktan poticaj domaćim proizvođačima, prodaji njihovih proizvoda kao i promocija proizvoda diljem Hrvatske a i šire.

-Proizvodi koji se nalaze u Slavonskoj košari koji su autohtoni, mogu i trebaju biti distribuirani u prostoru cijele Hrvatske – ističe župan Tomašević 

Svi oni koji žele naručiti jednu od osam ponuđenih mogućnosti sa različitim sadržajima proizvoda u Slavonskoj korpi mogu poslati automatski generiranu poruku koja se nalazi na web stranici http://www.slavonski-puti.hr/slavonska-korpa nakon čega će onoga tko je zainteresiran da kupi određenu korpu kontaktirati operater Turističkog ureda radi detaljnog dogovora oko sadržaja korpe, cijene, dostave i načina plaćanja.

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot