Slavonci će vidjeti ove subote, a Vojvođani sutradan snimke Zlatnog glasa Zlatne doline 2022.

Autor: Jelenko Topić

Kako je najavljeno snimke tradicionalnog 47. međunarodnog Festivala tamburaških pjesama Zlatni glas Zlatne doline 2022. održanog 6. svibnja u Kaptolu prikazat će petnaestak televizija u našoj i susjednim zemljama.

Iako je od održavanja priredbe prošle tek tri tjedna završena je montaža snimki uključujući i dodatnu obradu tona tako da emitiranje snimki kreće u subotu 28. svibnja na Plavoj televiziji i to u 20.35 sati. Ta će televizija ove subote emitirati snimke cijelog festivala što obuhvaća  izvođenje novih pjesama, nastup TS Fijaker kao gosta večeri, te proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada. No, to nije sve za ovaj vikend.

-Poštovani, snimak festivala ćemo pustiti u nedelju, 29.05.2022. u 19 časova. Srdačan pozdrav – stoji u dopisu urednika Vladimira Pavlovića sa Tv kanala 25.

Ta televizija sa sjedištem u vojvođanskom gradu Odžacima emitira sa regionalnom dozvolom i pokrajinskom pokrivenošću digitalnim signalom koji se emitira sa Crvenog Čota što omogućava praćenje programa u eteru višemilijunskom auditoriju na prostoru Vojvodine i sjevernom dijelu uže Srbije.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek