Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Slavonci će vidjeti ove subote, a Vojvođani sutradan snimke Zlatnog glasa Zlatne doline 2022.

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Slavonci će vidjeti ove subote, a Vojvođani sutradan snimke Zlatnog glasa Zlatne doline 2022. Požega.eu | Slavonci će vidjeti ove subote, a Vojvođani sutradan snimke Zlatnog glasa Zlatne doline 2022.

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kako je najavljeno snimke tradicionalnog 47. međunarodnog Festivala tamburaških pjesama Zlatni glas Zlatne doline 2022. održanog 6. svibnja u Kaptolu prikazat će petnaestak televizija u našoj i susjednim zemljama.

Iako je od održavanja priredbe prošle tek tri tjedna završena je montaža snimki uključujući i dodatnu obradu tona tako da emitiranje snimki kreće u subotu 28. svibnja na Plavoj televiziji i to u 20.35 sati. Ta će televizija ove subote emitirati snimke cijelog festivala što obuhvaća  izvođenje novih pjesama, nastup TS Fijaker kao gosta večeri, te proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada. No, to nije sve za ovaj vikend.

-Poštovani, snimak festivala ćemo pustiti u nedelju, 29.05.2022. u 19 časova. Srdačan pozdrav – stoji u dopisu urednika Vladimira Pavlovića sa Tv kanala 25.

Ta televizija sa sjedištem u vojvođanskom gradu Odžacima emitira sa regionalnom dozvolom i pokrajinskom pokrivenošću digitalnim signalom koji se emitira sa Crvenog Čota što omogućava praćenje programa u eteru višemilijunskom auditoriju na prostoru Vojvodine i sjevernom dijelu uže Srbije.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo