Slavljenička atmosfera u požeškom HDZ-u: “Naše sugrađanke i sugrađani rezultatom, 61,5 posto, rekli su sve” /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

POŽEGA – Novi požeški gradonačelnik Darko Puljašić proslavio je pobjedu sa svojim suradnicima, stranačkim prijateljima i simpatizerima koji su mu došli čestitati na postignutim izvrsnim rezultatima.

-Zahvaljujem svima na hrabrosti, ali i mojim Požežankama i Požežanima što su izabrali jedinstvo – jednu Požegu, jedan napredak koji ćemo ostvariti zajedničkim snagama, ne čekamo, ne plačemo za onim što nije ostvareno – idemo dalje i bolje! Ljestvica je bila visoko podignuta, bilo je problema i turbulencija, ali HDZ kada je jedinstven, može sve, tada nas nitko ne može pobijediti. Naše sugrađanke i sugrađani su ovim rezultatom, 61,5 posto, rekli sve! Ipak, pozivam i sve konkurente, sve koji su sudjelovali u izbornom procesu da zajedničkim snagama radimo za boljitak ovog grada, je ovaj grad, ovi građani i naša djeca zaslužuju bolje. Zaslužuju da ovaj grad stavimo na mjesto na koje zaslužuje, on nije otok i mora raditi zajedno sa svim općinama, sa Županijom i našim županom, sa saborskim zastupnikom kako bi poboljšali uvjete života. Ovog petka stigla je informacija i o sredstvima za Poduzetnički inkubator – jedno obećanje iz predizborne kampanje je obavljeno – da li je to netko prije uspio? Nije! To je Hrvatska demokratska zajednica. Sa svojim stranačkim kolegama i suradnicima dat ću sve od sebe kako bi ovaj mandat prošao kako smo i rekli, u poboljšavanju uvjeta za poduzetnike i privrednike kako bi Požega postala konkurentna na tržištu i poželjnija kako bi ljudi dolazili, a ne odlazili jer – jedno radno mjesto, jedna obitelj, jedno dijete više – JEDNA POŽEGA! Hvala – rekao je Darko Puljašić, novi požeški gradonačelnik.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: