Slaven iz Gradca ima mališane koji će naslijediti starije naraštaje nogometaša

Autor: Jelenko Topić

Nakon mnogo godina, točnije od daleke 19’99.Nogometni klub Slaven iz Gradca ima novu mladu momčad. Na njihovu igralištu krenuli s treninzima predpočetnici, a tranutno ih je više od deset uz očekivanja da se taj broj uskoro poveća.

Tako se u tom mjestu pleterničkog kraja nakon 23 godine piše nova povijest najpopularnijeg sporta. To oghrabruje pogotovo što su kroz zadnje dvije sezone seniori Slavena postigli izvrsne natjecateljske rezultate.

Sada u klubu nastoje ići korak dalje jer stvaraju mlade nogometaše, a uz to uređuje se igralište sa pratećim sadržajima.

Voditelj ovog najmlađeng uzrasta u klubu je legenda požeškog nogometa Petar Čuljak koji se dokazao na niz trenerskih pozicija uključujući i one u višim rangovima nogometa. Pomoćnik mu je Antun Soldo koji je pun želje i entuzijazma za dokazivanje pa su očekivanja da će ovaj početak donijeti školu nogometa u Gradcu.

Stoga su pozvali roditelje da upišu maklišane u klub ukoliko imaju afiniteta za nogomet, a to se odnosi na dečkiće starosti od šest do osam godina. Kažu da još nije kasno da se priključe ovoj maloj skupini koja najavljuje još bolje dana za gradački klub.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88