SKUPŠTINARI BRESTOVAČKOG LD „ŠLJUKA“ IMALI IZBORNU SKUPŠTINU: Predsjednik i nadalje ostao Zdenko Petrović

Autor: DK

BRERSTOVAC – Izborom devet novih članova Izvršnog odbora, te za predsjednika ponovo Zdenka Petrovića iz Skenderovaca okončana je izborna skupština Lovačkog društva „Šljuka“ iz Brestovca, koje ima 37 članova, a održana je u njihovom lovačkom domu u obližnjem selu Bolomače.

-Nadam se uspješnom nastavku rada vašeg društva kako je to bilo do sada, a naša podrška i nadalje neće izostati jer ste vi jedna od najstarijih udruga našega kraja – istakao je pozdravljajući rad skupštine načelnik brestovačke općine Zdravko Mandić s kojim je nazočio i predsjednik Općinskog vijeća Brestovac Tomo Vrhovac. Dogodine će „Šljuka“ slaviti 90 godina rada.

-Imali smo radne akcije na uređenju lovačke kuće i okoliša, a potporom Požeško-slavonske županije i brestovačke općine izgrađen je prostor za obradu odstrijeljene divljači i izmijenjena stolarija na lovačkoj kući- naglasio je u izvješću o radu u protekloj godini predsjednik Petrović i dodao da je u tijeku legalizacija objekata u Bolomačama. Imali su nekoliko šteta na poljima kukuruza ovdašnjih ratara pa su morali namiriti troškove, a putem Hrvatskih cesta inicirali su postavljanje prometnih znakova s oznakom divljači na cesti na državnim cestama Požega-Nova Gradiška i Požega-Pakrac. Od Ministarstva poljoprivrede dobili su potporu za postavljanje električnog pastira čime će smanjiti štete na usjevima.

Odlikovanje drugog reda na skupštini je primio predsjednik društva Zdenko Petrović.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: