SKUPŠTINARI BRESTOVAČKOG LD „ŠLJUKA“ IMALI IZBORNU SKUPŠTINU: Predsjednik i nadalje ostao Zdenko Petrović

Autor: D.K.

BRERSTOVAC – Izborom devet novih članova Izvršnog odbora, te za predsjednika ponovo Zdenka Petrovića iz Skenderovaca okončana je izborna skupština Lovačkog društva „Šljuka“ iz Brestovca, koje ima 37 članova, a održana je u njihovom lovačkom domu u obližnjem selu Bolomače.

-Nadam se uspješnom nastavku rada vašeg društva kako je to bilo do sada, a naša podrška i nadalje neće izostati jer ste vi jedna od najstarijih udruga našega kraja – istakao je pozdravljajući rad skupštine načelnik brestovačke općine Zdravko Mandić s kojim je nazočio i predsjednik Općinskog vijeća Brestovac Tomo Vrhovac. Dogodine će „Šljuka“ slaviti 90 godina rada.

-Imali smo radne akcije na uređenju lovačke kuće i okoliša, a potporom Požeško-slavonske županije i brestovačke općine izgrađen je prostor za obradu odstrijeljene divljači i izmijenjena stolarija na lovačkoj kući- naglasio je u izvješću o radu u protekloj godini predsjednik Petrović i dodao da je u tijeku legalizacija objekata u Bolomačama. Imali su nekoliko šteta na poljima kukuruza ovdašnjih ratara pa su morali namiriti troškove, a putem Hrvatskih cesta inicirali su postavljanje prometnih znakova s oznakom divljači na cesti na državnim cestama Požega-Nova Gradiška i Požega-Pakrac. Od Ministarstva poljoprivrede dobili su potporu za postavljanje električnog pastira čime će smanjiti štete na usjevima.

Odlikovanje drugog reda na skupštini je primio predsjednik društva Zdenko Petrović.

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot