Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

SKUPŠTINA UDRUGE „PUT“ IZ RUŠEVA: Za dopredsjednika izabran Zoran Buturac, nova tajnica Ana Uljatovski

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: Udruga Put Ruševo

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: Udruga Put Ruševo

Udruga „Put, istina i život“ održala je u Ruševu u prostoru mjesnog dobrovoljnog vatrogasnog društva godišnju izvještajnu skupštinu. Predsjednica Andrijana Plavi pozdravila je nazočne goste i članove Udruge, a posebna pozornost bila je usmjerena na podnošenje izvještaja o radu za 2023. godinu te na izbor novog dopredsjednika i tajnika.

Protekla godina bila je ispunjena brojnim aktivnostima, manifestacijama te obilježavanjem važnih događaja, kao što su, među ostalim, komemoracija za žrtve komunističkih zločina u travnju 1945. godine, Braniteljski križni put u spomen na Stipu Kovačevića, Iššijada za četiri poginula branitelja u Domovinskom ratu, s područja župe Ruševo.

-Svoj trud i rad prenosimo i u ovu godinu te tako nastavljamo s već započetim, ali se nadamo i uspješnom realiziranju predviđenog. Također nastavljamo poticati sjećanje na sve one koji su dali život i svoj obol za slobodnu i neovisnu Hrvatsku-istaknula je predsjednica A. Plavi. Na skupštini je za novog dopredsjednika izabran Zoran Buturac, a nova tajnica je Ana Uljatovski, kojima su članovi poželjeli uspješan rad u Udruzi.

Nakon usvajanju izvještaja o radu za 2023. godinu, prigodnim pozdravnim riječima obratili su se Pero Šola, predsjednik Hrvatskog obrednog zdruga „Jazovka“ - krilo Đakovo, Željko Tomić, dopredsjednik Udruge „Hrvatski domobran“, predsjednica Eko centra Latinovac Danijela Beretin, predsjednik Hrvatskog društva političkih zatvorenika podružnice Osječko – baranjske Ivo Tubanović, ravnateljica Doma za odrasle osobe Ljeskovica Rada Matoš, Stjepan Jakab, u ime Udruge „Uzorne hrvatske seoske žene“ Nataša Abramović, te Željko Šutić. predsjednik čaglinskog Oćinskog vijeća. Poslije službenog dijela skupštine, druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak, pjesmu i ples.
Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.